INFLUENYOU INFLUENCER PLATFORM PEMASARAN ATAS TALIAN ANTARA YANG TERBAIK DI MALAYSIA

INFLUENYOU INFLUENCER PLATFORM PEMASARAN ATAS TALIAN ANTARA YANG TERBAIK DI MALAYSIA | KORANG pernah dengar nama 'Influenyou Influencer' tu? Bagi mereka yang belum pernah dengar atau punya perniagaan kecil atau sederhana, ini adalah berita baik untuk korang. Sebagai seorang usahawan, korang rasa ada ketikanya agak 'blur atau jem' otak macam mana nak pasarkan jenama produk/perkhidmatan korang dengan lebih meluas kan?. 

Yaa, memang banyak benda nak kena fikir dan buat, mana nak buat iklan, cari agensi untuk pasarkan jualan, nak promosikan produk dan ada ketikanya terpaksa cari 'model' untuk memasarkan dan iklankan produk korang. Bukan kerja mudah okay. So di sini Sis nak kongsikan dengan korang, Influenyou Influencer, platform pemasaran atas talian antara yang terbaik di Malaysia yang boleh membantu korang memasarkan produk/perkhidmatan jenama korang. 

Influenyou Influencer Platform Pemasaran Atas Talian Terbaik Di Malaysia

Influenyou Influencer Platform Pemasaran Atas Talian Terbaik Di Malaysia

Apa itu Influenyou Influencer? 

Agensi Influenyou influencer ialah platform pemasaran influencer terkini, kreatif dan berteknologi eksklusif pertama yang dianugerahi International Prestige Brand Aware Emerging Brand of The Year di Malaysia yang menghubungkan dan membantu meningkatkan perniagaan usahawan dengan KOLs tempatan, influencer, YouTuber, Blogger, Instagrammer, Tiktoker, dan lain-lain. 

Ianya menyediakan perundingan dan strategi pemasaran selebriti dalam talian secara profesional untuk peniaga dan membantu meningkatkan jualan dan trafik, serta memperoleh pulangan pasaran yang tinggi. Selain pemasaran influencer, mereka juga menyediakan perkhidmatan fotografi produk, talent servis, pendidikan influencer untuk membina Key Opinion Leader (KOL).

Syarikat influenyou Influencer mempunyai pengalaman praktikal selama 13 tahun, dan telah membantu lebih daripada 400 perusahaan kecil dan sederhana dengan sokongan selebriti Internet dan mempunyai lebih kurang 5000+ Influencer berbangsa Melayu dan Cina yang mempunyai followers sehingga 10 juta orang untuk bekerja memasarkan jenama pelanggan dan lebih daripada 350+ kes & testimoni yang telah mereka berjaya hasilkan. 

Influenyou Influencer Platform Pemasaran Atas Talian Terbaik Di Malaysia

Influenyou Influencer Platform Pemasaran Atas Talian Terbaik Di Malaysia

Latar Belakang Penubuhan Influenyou Influencer

Sejak penubuhannya, Influenyou berpegang kepada visi perniagaannya iaitu "Pelanggan didahulukan, Perkhidmatan Penuh Perhatian", dan memberi respon yang cepat dan tepat untuk membantu pelanggan menjimatkan masa, langkah dan wang, supaya semua operasi boleh dilakukan sekali pada platform Influenyou.

Usahawan yang mengunakan servis influenyou influencer ini di jamin pasti akan mendapat pulangan yang tinggi dengan secepatnya. Analisis, perancangan, pelaksanaan dan perkhidmatan selepas jualan semuanya disampaikan dengan cepat dan mereka akan memberikan perkhidmatan yang efektif secara berterusan selama 24 jam sehari untuk memenuhi kehendak pelanggan.

Antara anugerah yang pernah di terima :
  • Annual Emerging Brand Award of the International Supreme Brand Awards
  • International Supreme Brand Award Annual Entrepreneur Grand Prize 2022
  • IAQ International Service Quality Standards Certification

Influenyou Influencer Platform Pemasaran Atas Talian Terbaik Di Malaysia

Influenyou Influencer Platform Pemasaran Atas Talian Terbaik Di Malaysia

Influenyou Influencer Platform Pemasaran Atas Talian Terbaik Di Malaysia

Pengasas Influenyou Influencer

Sebagai pengasas platform pemasaran selebriti secara online melalui agensi Influenyou Influencer, Casstine telah membantu banyak perusahaan kecil dan sederhana untuk mempromosikan jenama mereka dengan lebih meluas dan di kenali berdasarkan pengalaman yang sedia ada untuk berurusan bagi mendapatkan jualan yang lebih besar dan lebih praktikal. 

Pada permulaannya, segala-galanya dilakukan sendiri tanpa bantuan orang lain, dan dia merasakan tidak cukup untuk memperluaskan perniagaannya yang hanya di lakukan secara atas talian, tetapi dia tidak pernah berputus asa. Langkah demi langkah, dia membina platform pemasaran selebriti dalam talian profesional dan telah melancarkan banyak pemasaran selebriti dalam talian yang inovatif dan lengkap beserta perkhidmatan sokongan, dengan menggunakan pelbagai cara dan gaya. 

Dan baru-baru ini Casstine amat berbangga kerana Influenyou telah memenangi anugerah The 10th International Prestige Brand Awards 2022 dalam katagori the World most influential BRAND award. 

Influenyou Influencer Platform Pemasaran Atas Talian Terbaik Di Malaysia

Servis Perkhidmatan Yang Di sediakan; 

Pemasaran Strategi Unik Sesuai Dengan Jualan
Influenyou menyediakan lebih dari 5000+ pengaruh Cina & Melayu yang berbeza untuk memasarkan jenama korang dan menawarkan pilihan dan perkhidmatan yang pelbagai, sebelum dan selepas jualan, untuk sasaran yang berbeza bagi mengurus setiap jualan produk.

Penglibatan Influencer
Bekerjasama dengan pelanggan untuk menyediakan strategi penjenamaan yang komprehensif untuk menyasarkan target jualan dengan tepat. Dengan menyediakan penyelesaian All in One dengan team pemasaran yang profesional untuk korang untuk mendapat tarikan terhadap jualan. 

Pengurusan FB & Instagram 
Influenyou juga bekerjasama dengan influencer untuk menawarkan sistem penyelesaian lengkap untuk ulasan (review) produk kepada pelbagai pilihan target sasaran dengan pelbagai strategi seperti siaran LIVE, kandungan iklan baharu, pengurusan iklan dan ulasan bertulis yang teliti dan komprehensif.

Influenyou Influencer Platform Pemasaran Atas Talian Terbaik Di Malaysia

Influenyou Influencer Platform Pemasaran Atas Talian Terbaik Di Malaysia

Pendidikan Influencer
Selain membantu memasarkan produk, apa yang jadi kelainannya dalam Influenyou ini, mereka juga melatih pelajar yang ingin 'bekerja' dan 'belajar' sebagai model iklan samaada belajar untuk diri sendiri atau di ajar di bawah bimbingan dan sokongan berterusan dengan jurulatih berpengalaman Influenyou. 

JIka korang punya anak yang berminat untuk ceburi bidang modeling tapi tidak ada pengalaman? Korang boleh hantar anak korang di influenyou_edu . Di sini mereka akan mengajar secara profesional macam mana nak berinteraksi di depan kamera dan di belakang tabir. 

Pemasaran Acara 
Influenyou juga menyediakan dan menganjurkan pelbagai acara untuk jenama korang bersama-sama dengan influencer mereka dengan pakej lengkap yang merangkumi pengurusan acara kepada pemasaran influencer yang berpengalaman bagi melancarkan acara korang. 

Perkhidmatan Pengurusan TikTok
Selain itu, Influenyou juga menyediakan sublimated marketing strategies under a contractual agreement, juga menyediakan satu siri perkhidmatan seperti strategi pemasaran, rakaman video, iklan dan banyak lagi.

Perkhidmatan Duta 
Influenyou juga menganjurkan dan menjemput pengaruh/selebriti khas dari Malaysia & Indonesia sebagai duta untuk acara/projek korang mengikut permintaan yang membolehkan jenama korang berpotensi mendapat jumlah tontonan dan perhatian yang tinggi setiap bulan.

Pengurusan Bakat
Mereka juga turut menyediakan dan mengatur team pengurusan yang berpengalaman dalam menguruskan satu siri perkhidmatan dan bakat secara langsung sepanjang masa untuk mempromosikan dan mendapatkan kesedaran tentang produk dan jenama korang. 

Influenyou Influencer Platform Pemasaran Atas Talian Terbaik Di Malaysia

Influenyou Influencer Platform Pemasaran Atas Talian Terbaik Di Malaysia

Selain itu mereka juga akan memperkenalkannya secara peribadi bagi membolehkan peniaga mencari pelanggan baharu, mengandakan prestasi mereka, dan menonjolkan produk mereka daripada banyak jenama. Influenyou mempunyai kursus profesional "Amatur hingga Selebriti Internet", yang merangkumi rakaman dan penyuntingan video melalui buku dan IG, copywriting juga bersiaran secara LIVE di laman-laman sosial. 

Selama bertahun, influenyou influencer mempunyai model dan selebriti internet yang berbakat, saling menguntungkan dan berjaya mewujudkan pasaran atas talian dengan meluas dan stabil. Pada masa hadapan, Influenyou akan mengembangkan perniagaannya lebih aktif dengan visinya untuk menjadi platform pemasaran influencer yang paling berpengaruh di Malaysia.

Influenyou Influencer Platform Pemasaran Atas Talian Terbaik Di Malaysia

Influenyou boleh dikatakan masih baharu dalam dunia atas talian, ibarat burung pipit kecil, akan tetapi ia mempunyai sayap yang kukuh untuk terbang di atas. Influenyou mempunyai penyelesaian pemasaran selebriti Internet yang komprehensif dan tepat, yang memenuhi sepenuhnya keperluan promosi pelanggan dengan gaya yang berbeza dan dengan cepat untuk memenangi hati peniaga - Casstine

Untuk pengetahuan korang juga, alhamdulilah Sis juga banyak dapat job review dari Influenyou Influencer ni. Sedikit sebanyak, Sis juga dapat membantu para usahawan dalam memasarkan dan mempromosikan produk/perkhidmatan mereka. Bagi korang yang ingin dapatkan khidmat servis pemasaran atas talian, korang bolehlah hubungi Casstine okay. Details ada Sis sediakan di bawah ni. 

Untuk sebarang pertanyaan lanjut, hubungi Casstine : 
Instagram: ccy24_
Facebook page: ccy24_

INFLUENYOU (003131235-X)
1st Floor, No 8, Jalan RS 2,
Pusat Bandar Rawang, 48000 Rawang, Selangor, Malaysia

Khidmat servis : https://influenyou.com.my/
Phone : +60122288386
Email : influenyou@gmail.com



P/S: Mudahkan sekarang, semuanya di hujung jari ajerr kan.. 

18 Comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

  1. Betul tu. Bab pemasaran, perlu dibuat dengan mantap sekali

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaa Kid, lepas tu jangan lupa belanja makan hahahahaha.,..

      Delete
  2. Yes, nak mensasarkan pemasaran kena berstrategi dan yang pakar. Bukan main hentam kan. Dah ada platform sebegini, insyaAllah makin mudah kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan Rawlins, kalau tak tau nak buat macam mana, upah ajer yang pakar...

      Delete
  3. tak ingat dah pernah dapat job dari diorang ke tak tapi rasanya macam pernah. bagus kan platform diorang! ada banyak kelebihan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasanya mesti ada tuu.. Tapi sekarang banyak usahawan pula yang guna khidmat influenyou ni..

      Delete
  4. Wahh bagus ada platform macam ni mudah untuk pemasaran bisnis kecil2an takyah pening kepala serahkan pada yang pakar

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kann Fafa, so tak payah pening kepala nak fikir marketing...

      Delete
  5. terbaiklah platform ni. lebih mudah untuk memasarkan produk atau servis dengan adanya platform ini. selain itu, untuk influencer pun dapat tambah pendapatan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sangat.. kalau mereka yang pakar pasar produk kita, kompom laaa jualan naik dan puashati kannn..

      Delete
  6. tahu juga pasal ni.. tapi kena banyak juga benda kena kaji kan... sbb terlalu byk platform khas untuk influencer

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaaa Ayu.. cuma now influenyou ni banyak membantu usahawan buat marketing untuk mereka..

      Delete
  7. Ada IG nye add Marina haritu tapi belum ada rezeki lagi bekerjasama

    ReplyDelete
    Replies
    1. Inshaallah akan ada laa rezekinya tu nanti, kita sama bantu ushawan juga promosikan produk mereka kan..

      Delete
  8. This is a good online platform for company who want to promote or shout out their products and services.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup Kelly, so easy to promote dengan adanya pakar dalam bidang marketing ni..

      Delete
  9. Adakah kita layak tuk daftar Influenceyou ni hehehe masih banyak kena belajar lagi.. ajar saya ok kerana inilah platform terbaik marketing sekarang ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau nak jadi infuencer bawah influenyou [un boleh Maha, mereka ajars emua dari A to Z... Maha kan pandai buat gaya dan posting

      Delete

Post a Comment

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

Post a Comment