TAK SANGKA AKU DAPAT HADIAH JOVI DHEA KEYRINGS NI!

TAK SANGKA, AKU DAPAT HADIAH JOVI DHEA KEYRINGS NI! | YA ALLAH, memang tak tau nak kata, secara kebetulan atau pun memang dia tau apa yang memang aku fikirkan atau dia dapat baca yaa apa yang memang aku nak beli. Macam kelakar dan peik juga, sebab dah beberapa kali kena macam ni hahahaha.. 

Engko memang betul-betul boleh baca fikiran aku tau Ret! Yaa siapa lagi kalau bukan Retna tuuu.. Sebenarnya baru jer haritu tunjuk kat anak Sis, Yana, 'Cantik tak? Mak nak tempah laa buat gantung kunci'.. Yana pun kata, 'Cantik'.. sekali, belum pun sempat nak tempah (tunggu gaji kononnya), tau-tau ehhhh dapat hadiah Top Komentar blog anakomak, Retna bagi JOVI Dhea Keyrings ni bersama dua lagi hadiah. 

Kenapa sampai 3 hadiah? Sebab Sis jadi Top Komentar selama 3 bulan berturut-turut di blog dia hahahahaha.. nampak tak betapa setianya jadi pembacanya hahahaha. Yaa selain dari JOVI Dhea Keyrings tu, Retna ada juga bagi bag ole-ole dari Melaka, dan juga tempat letak sudu berbentuk angsa emas.. kemain lawa gilerrrr oiii.. mesti dia beli di Madam King's Melaka ni hehehehe.. 

Tak Sangka Aku Dapat Hadiah JOVI Dhea Keyrings Ni

Tak Sangka Aku Dapat Hadiah JOVI Dhea Keyrings Ni

Cantikkannnn.... tapi, jap jap.. 

Sebenarnya siapa punya birthday ni ekk.. bukan ke semalam birthday Retna, patut dia yang dapat hadiah kan, ni ehhhh kita pulak tang terima hadiah darinya kan hahahahaha... apa-apa pun memang tak sangka Sis dapat hadiah JOVI Dhea Keyrings ni dari Retna. Serius suka gilerrr.. purple pulakk tuuu..

Siap ada ukiran nama Sis Lin atas keyrings tu, comal sangat kannn.. sukaaaa arrr... Buat susah-susah aja laa ko Ret.. kita komen tu sebagai pembaca so hari-hari pun mesti singgah baca, tak sangka dapat pulak penghargaan dan hadiah dari empunya blog.. Bertambah laa semangat nak komen kan hehehehe.. 

Tak Sangka Aku Dapat Hadiah JOVI Dhea Keyrings Ni

Tak Sangka Aku Dapat Hadiah JOVI Dhea Keyrings Ni

Itu pun alhamdulilah, berjaya juga pujuk Retna kembali aktif menulis blog. Ye laaa Sis pandai menulis dan kenali blog pun melalui Retna ni juga. Perkenalan yang hampir terjalin 14 tahun sekian lamanya, dari alam maya ke alam realiti, cuma alam fantasi tu time kami plan bercuti jer hahahahaha.. akhirnya menjadi sahabat yang sama-sama setia dan memahami.. 

Sekarang, Retna rajin menulis update kisah dia bersama Uyum.. ramai dah peminat Uyum sekarang hahahaha.. kalau zaman Sis dulu ke sana sini dengan Retna, Retna selalu bawa abangnya Uyum,Abin.. but now Abin dah besar dah... masuk asrama, so Uyum pulak amik alih.. adeii cepatnya besar bebudak ni kann.. 

Apa-apa pun terima kasih Retna.. tambah semangat nak komen blog ko ni.. mana tau akan datang dapat hadiah pakej menginap 3H 2M di Sentul tu kan hahahahaha... Moga bertambah rezeki ko dan adsense di blog ko mencanak-canak naik US nyaa.. aamiinnnn.. 


P/S: Tersenyum-senyum aku tengok hadiah ko ni Ret hahahahaha.. 

26 Comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

  1. alhamdulilah rezeki... memang dah lama nak beli mende ni... masa bulan puasa aritu sale gila2 hahaha tu yg ako sambar beberapa barang lain gak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaa sama laaa aku, sebab nampak iklan dia kat FB.. tak sangka engko bagi hadiah hahahaha .. makaseh Ret..

      Delete
  2. Nak jadi top commentator jugak lah. yeeehaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha ayuhlah kita balas komen memasing yaaaa

      Delete
  3. Menarik!! Tahniahhh!! Nak kena lumba ni ngn sis Lin 🤣 Hahaha.. Saya kenal time time dah cite pasal Uyummm

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaa Nona, jom support each others... naikkan rating DA blog kita..

      Delete
  4. Wah...alhamdulillah, rezeki. Kita pun duk berkira-kira nak beli benda ni. Cantik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kann CikTie, kita lama nak beli, sekali rezeki dapat pulak orang beri...

      Delete
  5. Alhamdulillah. Cute. Lebih-lebih lagi ada nama tu ha.

    ReplyDelete
  6. Tahniah sis lin.. kita pun berkenan dgn jovi tu, lawa lah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Makaseh OM, jomlah sama-sama kita komen mengomen hahaha

      Delete
  7. alhamdulillah, rezeki tu..ikatan takdir kuat kalo ikut drama korea sebab boleh baca fikiran orang yang ada ikatan takdir dengan kita..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu laa.. macam kelakar plak, apa dalam fikiran aku, Retna tu dapat tau hahaha tau-tau ehhh dia bagi...

      Delete
  8. Replies
    1. Kann Huda... rezeki rajin komen hahahaha

      Delete
  9. Serius la..lawa giler. Alhamdulillah rezeki la tu.bukan senang nk dapat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn ... sangat cantikkk.. rezeki hadiah komen tegar hahahaha

      Delete
  10. Meriah dia dapat hadiah grand sebegitu. Menarik gak hadiah tu - nampak chic betul

    ReplyDelete
  11. Nampak cantik pulak key ring ni. Kalau dapat pun sis suka. Cantik!

    ReplyDelete
  12. terbaik sis.. ini dianamakan rezeki hehehe... alhamdulillah.. ni kalau kita dapat.. kitapun happy hehehehehe

    ReplyDelete
  13. Wahhh terbaik! Tahniah & semoga terus support each other. Hehe

    ReplyDelete
  14. Best la baca sharing sis Lin ni! True friendship ada kat mana2 termasuk dari dunia blogging kan! love the support you have for each other.. ini yang jadi inspiration for us to learn from you guys, especially new bloggers.

    ReplyDelete
  15. wow bestnya, semangat tau kalau dapat hadiah macam tu, ada nama pula tu. Comel sangat !

    ReplyDelete

Post a Comment

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

Post a Comment