WORDLESS WEDNESDAY - KEK LAPIS SARAWAK

WORDLESS WEDNESDAY - KEK LAPIS SARAWAK | SEMALAM tamatlah Syawal bagi tahun 2022. Dan harini masuklah bulan baru 1June bagi tahun 2022. Kira dah masuk setengah tahun untuk tahun ini kan?. Hurmmm..

Rindu pulak nak raya-raya lagi, nak makan-makan lagi bersama kengkawan, seronok pulak!!. Yang bestnya, tahun ni raya paling banyak makan Kek Lapis Sarawak. Maklumlah jiran sebelah baru ni orang Sarawak, so time dia balik Sarawak jerr, mesti dia bagi sebekas hihihi.. alhamdulilah rezeki.. 

Kek Lapis Sarawak


P/S: Terus tak sabar nak tunggu raya Haji 😆 .. 

6 Comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

  1. Syawak dah habis
    kek Sarawak tak habis lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Syawal dah habis, Saya masih mood raya ni Wak...

      Delete
  2. Cantiknya warna kek sarawak tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kann Dana, dia mix dalam sebekas tu haa.. sedap pulak tuu...

      Delete
  3. Kena abiskan kek tu sebelum raya Haji sislin hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha nanti raya Haji mesti jiran bagi lagi Karni hahahaha

      Delete

Post a Comment

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

Post a Comment