WORDLESS WEDNESDAY - KEK TAPAK KUDA

WORDLESS WEDNESDAY - KEK TAPAK KUDA | PUNCA nak sangat makan Kek Tapak Kuda ni selepas makan beraya di rumah Geng Setaman baru ni. Tapi sebelum ni dah pernah juga Sis makan anak Sis,Yana belikan, cuma beza harga dan juga saiz. 

Dulu anak Sis beli, keknya dalam tupperware dan harganya hanya RM8 sahaja, saiz pun kecil macam saiz bahulu gulung tu, tapi yang ni Sis terjumpa si Shell menghala ke Kota Masai tu, harganya RM25 dan saiznya besar. Walaupun mahal, tapi rasa dia perghhh padu habis, penuh nutella dalamnya, puashati sedap.. 

Kek Tapak Kuda

Kek Tapak Kuda


P/S: Tekak ni pepagi teringinnya nak makan Lontong Berkuah.. mna nak cari ni...

12 Comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

  1. assalamualaikum lin slmt pg....wow nampak jer dah tahu mesti rasa sedap ni..lama x blogwalking ke rumah jiran2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam Mama.. yerr Maa, sedap, walau mahal tapi puashati...

      Delete
  2. mahal takpe yg penting puas hati :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul.. sangat padat intinya, penuh Nutella...

      Delete
  3. uuu first time dengar kuih ni, nampak sedap

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nantintry laa Raz, sedap.. anak-anak mesti suka..

      Delete
  4. Teringin jugak nak makan kek ni. Tapi sampai ke hari nak terbeli2. Tengok filling tengahnya tu menggoda betul.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak beli kena pilih, ada mahal tapi kecik, ada murah tapi besar tapi kurang sedap.. yang ni mahal, tapi padu gilerrr

      Delete
  5. Memang sedap kek Nutella Ekin ni walaupun rege nya agak up sikit... Last year order birthday kek saya kat orang ni.. rumah owner kt taman pasir putih nun..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kann Nona, Sis dah beli lagi dah semalam hahahaha simpan buat stok..

      Delete

Post a Comment

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

Post a Comment