WORDLESS WEDNESDAY - MAT KILAU

WORDLESS WEDNESDAY - MAT KILAU | KORANG dah tengok ke filem Mat Kilau ni? Sis masih belum ada kesempatan nak pergi tengok lagi. Dah berapa kali bukak website panggung nak beli tiket, semua yang ada tinggal seat bawah-bawah, ermmm taknak lerr Sis, sakit leher oii.. Takpelah tunggu dah reda sikit, baru pi tengok.. 

Syabas dan tahniah buat semua yang terlibat untuk filem Mat Kilau ni. Dalam masa 5 hari semalam, kutipan jualannya sudah mencecah 18 Juta oii... hebat betul laaaaa... kalau baca review yang dah pergi tengok, semua kata bagus, lebih dari soploh bintang mereka bagi.. ishhhh tak boleh jadi ni, nak kena pi tengok gak harini.. kenapa harini? Biasa lerr Rabu tiket murah hahahahahaha.. :p 

Mat Kilau


P/S: Dah dua hari duk baca balik sejarah Mat Kilau ni... so tak lerr tercenggang kang bila nengok ceritanya hahahaha.. 

6 Comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

  1. Ada terbaca yang watak Beto Kushairy tu paling menyerlah. Tapi saya mmg suka tengok pun lakonan Beto Kushairy. Masa dia berlakon jadi Rosly Dhobi dalam citer Warkah Terakhir Rosly Dhobi, pun dah meleleh air mata sebab lakonan dia menjadi. Sambil terfikir, berapa lama la dia ambik masa belajar bahasa Sarawak sbb slang dia pun bagus.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaa Karni, ramai pun kata begitu.. ini petang baru nak pi, semalam semua full, seat depan je ada huhuhu

      Delete
  2. Wak dah tak pernah masuk pawagam

    ReplyDelete
  3. aku pergi dengan housemates esok malam kat mbo umall skudai..sana tak ramai sangat, so dapat la seat atas2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku dah tengok semalam, fuhhhh masih tak boleh move-on lagi aku dengan cite Mat Kilau...

      Delete

Post a Comment

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

Post a Comment