WORDLESS WEDNESDAY - SAMBAL NYET BERAPI

WORDLESS WEDNESDAY - SAMBAL NYET BERAPI | ORANG lain dah berbotol-botol beli dan merasa, Sis ini kali baru nak mencuba sebotol, sebab sebelum ni hanya merasa dari rumah kawan punya hahahaha.. tapi masa mula rasa tu, waktu orang duk terkejar-kejar berebut beli, bagi Sis bila dah rasa ermm biasa jerr.. entah apa laa yang sedap beno sampai viral.

Tapi baru ni anak Sis,Yana bagi Sis sebotol, dan bila makan, ehhh nape rasa dia sedap sikit dari sebelum ni. Pedasnya pun terasa dan rasa pun sedap macam sambal penyet nasi padang tu. Ke sebab yang kawan Sis punya tu dah bukak lama ek.. yang ni sebab botol baru baru bukak.. entahhhhh.. 

Sambal Nyet Berapi


P/S: Now teringin pulak nak cuba Sambal Gile Betty tu.. tungguuuuuuu

6 Comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

  1. Wak tak berani rasa
    Pedasnya boleh bawa kita ke toilet

    ReplyDelete
  2. Sama.. kawan saya try pun rasa pelik dia cakap.. tapi yang adik saya bawak, okay aje.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan Nonn, yang pestime rasa tu rasa pelik kureng dan biasa jerr, yang sebotol ni ehhh sedap.. tapi pedas gilerr

      Delete
  3. Pergh.. ini nyet berapi tidak boleh ditelan. Mau dua jag air minum nanti. heeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha dah cuba ke? Hahahaha menyengattt

      Delete

Post a Comment

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

Post a Comment