KONGSI KERIANGAN DAN RASAKAN KELEMBUTAN DALAM KEBAIKAN BERSAMA CADBURRY!

Sis Lin
0
KONGSI KERIANGAN DAN RASAKAN KELEMBUTAN DALAM KEBAIKAN BERSAMA CADBURRY! | Pada Jun dan Julai 2022, Cadbury Dairy Milk Malaysia melancarkan #CadburyHuggingBar, satu siri rekaan istimewa bar coklat seberat 160g yang bermatlamat untuk menginspirasi semua rakyat Malaysia untuk Rasakan Kelembutan Dalam Kebaikan.

Warga Malaysia akan berpeluang menghantar satu Cadbury Dairy Milk Hugging Bar (160g) percuma kepada individu yang mereka ingini serta mengambil bahagian dalam Cabaran Dakapan “The Hug Challenge” di TikTok untuk merebut peluang memenangi bar coklat dan hadiah-hadiah eksklusif Cadbury!.
Kongsi Keriangan dan Rasakan Kelembutan Dalam Kebaikan Bersama Cadbury!
Cadbury menyeru semua rakyat Malaysia untuk Rasakan Kelembutan Dalam Kebaikan menerusi #CadburyHuggingBar istimewa ini - matlamatnya adalah untuk mendekati dan memberi impak kepada kehidupan rakyat Malaysia dengan berkongsi kegembiraan dan melembutkan hati yang tersayang bersama Cadbury.

Cadbury Dairy Milk Malaysia juga berganding tenaga bersama Lotus’s Malaysia dan Mydin untuk mengadakan beberapa siri inisiatif Tanggungjawab Sosial Korporat, selari dengan kempen #CadburyHuggingBar.

Kongsi Keriangan dan Rasakan Kelembutan Dalam Kebaikan Bersama Cadbury!

Kempen Cadbury Dairy Milk Hugging Bar dijalankan mulai sekarang hingga 31 Julai 2022. Jangan lupa untuk berkongsi kebaikan menerusi kelembutan dengan #CadburyHuggingBar! 

Untuk maklumat lanjut mengenai Cadbury Dairy Milk Malaysia, ikuti laman Facebook mereka di https://www.facebook.com/CadburyMalaysia.


P/S: Sis makan coklat bar time kepala stress jerr... kecuali Choki-Choki, hari-hari pun takpe hahahaha... peberetttt... 

Post a Comment

0Comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

Post a Comment (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !