WORDLESS WEDNESDAY - BIHUN SUP UTARA

WORDLESS WEDNESDAY - BIHUN SUP UTARA | SEKARANG entah apa hangin tekak, Sis suka beno beli Bihun Sup Utara ni. Lagi pulak sekarang musim hujan, sejuk-sejuk hirup kuahnya yang panas, nikmatnyaaa mashaallah 2 bungkus boleh licin wokay!.. 

Seller yang ni memang bihun sup utara dia sedap! So far memang dengan seller ni je Sis beli. Area Pasir Gudang. Kalau korang nak cuba, bolehlah contact +60 12-454 8744. Di jamin sedap dan asli.. RM7 sebungkus, yang penting, tak lokek daging! .. 

Bihun Sup Utara


P/S : Harini pun dah order gak 2 bungkus hehehehe 🤭

12 Comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

  1. penuh daging dia oiii! haaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedap Ret, aku suka betul makan, sampai tu pepanas lagi supnya...

      Delete
  2. Replies
    1. Yaaa PC, siap dia tanya, nak add-on daging ke tak.. yang sedia ada pun dah banyakk

      Delete
  3. Okay tu sis. Tapi kan, belum jumpa lagi sup selatan. heeee

    ReplyDelete
  4. amboi sedap sangat lah tu sampai berulang2 order!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedap Sun, aku baru lepas makan ni heheheheh

      Delete
  5. Replies
    1. Kalau dah sedap, sebungkus tak cukup Uncle hehehe

      Delete
  6. sedapnya kak..nie mmg fav kita ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kann, di Johor ni susah nak dapat, sekali dapat, memang aku save laa nombornya hahahaha

      Delete

Post a Comment

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

Post a Comment