Header Ads


SEMALAM PUNYA MALAS NAK UPDATE BLOG!


SEMALAM PUNYA MALAS NAK UPDATE BLOG! | Yaaa semalam datang pemalasnya, sampai nak bukak laptop nak update blog pun malas giler. Tak pernah-pernah perangai Sis ko ni malas update blog, tapi semalam, ya Allah malas sangat-sangat!.

Tapi nasib juga bukak melalui handphone tengok pageviews pagi ni still maintain jer, takut gak kotlah tak update, merundum pulak jatuh kan, at least maintain je okay laa. Makaseh buat pembaca semua yang sudi singgah dan tersinggah datang membaca blog Sis.

Sis buat apa semalam?

Semalam Sis banyak berehat di rumah, keadaan badan dah okay, nak kata dah sihat, tapi belum sihat sepenuhnya, cuma rasa macam penat, rasa letih sangat, mungkin sebab masa warded tu tak cukup tidur, maklumlah manalah sedapnya tidur katil hospital tu kan, enak lagi tidur dirumah huhuhu. So memang Sis banyak tidur aje semalam, lagipun makan ubat selsema tu mak aii mengantuknya mata.

Dalam pada berehat tu sempat jugalah masak lauk Singgang Ikan Bawal untuk diri sendiri. Ye laa takkan le tak makan pulak kan, so kena kuatkan diri masak. Goreng sayur Kacang belacan sikit, jadilah masak untuk diri sendiri.

Happy Birthday JOCOM! i'm proud to be part of JOCOM!!..

Ikutkan semalam petang Sis nak join event JOCOM, sempena JOCOM setahun dan sekali ada members meeting, tapi tu laa dekat nak petang, tiba badan rasa dedor, terus tak dapat nak join, terkilan gak tak dapat join, ye laa setahun JOCOM di raikan, sangat meriah!. Then ada event media preview di Renaissance tu juga sempena East Meets West Dinner Buffet .

Tapi tak dapat join semua. Takpelah kesihatan lebih diutamakan, lagipun risau juga dengan keadaan diri kita yang tak sihat pergi ke event, kang orang lain pulak dapat sakitnya, eloklah kita kuarantin dulu di rumah kan.

Korang yang rasa tak sihat badan atau demam, batuk dan selsema tu, eloklah berjumpa Doktor untuk pemeriksaan, sekarang ni virus Covis-19 semakin menular di Malaysia ni, semakin membimbangkan. Kita pun tak tau kan kita ada kontak dekat dengan pembawa atau tidak, so better pergi check dan dapatkan pemeriksaan dan rawatan.

Okaylah, nanti kita sambung lagi. Harini Sis nak masak bubur berlauk aje, tanya Suami dia pun seloroh jawab 'sedapnya', makanya menu kita harini bubur berlauk laa.

Tapi bukan Sis yang masak, anak yang akan masak hehehe.
OkBai.


P/S: Ada orang tu amik kesempatan bila aku sakit..takpe, aku perhati lagi dari jauh..

8 comments:

  1. Semoga sis makin sihat seperti biasa, aamiin

    ReplyDelete
  2. Buburr pun sedapp..takpe sis..rehat duluuu..baru nanti aktif semula okayhhh....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sampai sekarang bubur tak dapat-dapat lagi Non hahahaha

      Delete
  3. tu lerr, bila ko komen dalam group jocom "cake nampak sedap" aku dah agak dah, ko mesti tak pergi ni...huhuhu..sila jaga kesihatan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhuhu yee toba badan tak sedap, padahal dah janji dengan Lisa nak ngopi huhuhu..takpelah kesihatan di utamakan..kang jangkit dengan orang lain plak..

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.