Header Ads


MALASNYA NAK UPDATE BLOG OII!


MALASNYA NAK UPDATE BLOG OII! | Haaa gini laa dia jadinya bila mood malas nak update blog datang... duk scroll-scroll album gambar, tapi satu idea pun tak muncul.. adeiii malas oii!!

Entah apa pasal entah harini, mood malas dia datang... keluarkan ayam pun masih keras, terus mood nak masak terbantut.. nak gosok baju, baju belum siap dalam mesin, ermm terus malas nak menggosok, nak makan tapi belum masak...arghhh malas betul nak masak hahahahaha..

Ishh wahai mood malas, nyah ko dari sini... aku tak suka perasaan malas tu, nanti kejenya nak membuta ajee tauu... ni pun mata dah layu dah ni...adeiii memang lepas Zuhur ni, silap-silap terus tidur atas sejadah dengan telekungnya sekali lee gamaknya macam haritu hahahaha..


Dah laaa, malas nak menaip lagi,.. jom solat Zuhur kemudian tidur, kang petang le baru masak..

Malas giler ni oii... adeiii.. nasib lee dah mandi seawal sebelum Subuh..uhuk uhuk lalalalala..
OkBye..


P/S: M A L A S .. 

21 comments:

  1. Saya kalau malam tak cukup tidur memang siang2 malas je rasa.. Tapi minggu ni minggu sekolah anak-anak memang tidur awal la semua.. Lega..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sis malam tidur aje, cuma semalam malas gilerr rasa nak buat apa termasuk nak update blog, last-last memang tidur aje semalam hahaha

      Delete
  2. Samalah kita sis... Kena penyakit M juga ni :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn ada masa memang penyakit tu datang...

      Delete
  3. untungla boleh tidur lepas zuhur..kita kat office ni nak tidur celah mana ni??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe yee Ammi, tapi mikiaq keje rumah tak siap lagi hahahaha

      Delete
  4. hepp...jangan malas...tapi adakala datang gak hari malas tu kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha kan kan... get well soon SA..jaga diri...

      Delete
  5. Penyakit M ni tak baik untuk kita semua.. tapi itu la. Sekali sekala dia datang. Apa boleh buaaatt

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sekali dia datang...haaa satu keje pun tak buat kannn

      Delete
  6. Bila malas tu datang memang tak boleh bawa bincang Sis.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tau takpe, jangan kata bincang, nak pandang pun tak nak hahahaha

      Delete
  7. Takpe, pv sentiasa meningkat laju

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulilah... setakat harini maintain aje Wak..

      Delete
  8. Samalah, adakalanya malas gila nak buat apa2 huhu

    ReplyDelete
  9. Hahaha. Paling malas nak lipat baju sis. Bab membasuh je rajin sbb mesin yg basuh. Tang nak gosok baju keje n baju skolah bercinta nak buat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha penyakit sepanjang masa tu Ena hahaa

      Delete
  10. Sesekali malas, biasalah.
    Hehe. Kita pun Ada Masa mcm tu jugalah..

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.