Header Ads


WORDLESS WEDNESDAY - COMING SOON A'NASTASEA


WORDLESS WEDNESDAY - COMING SOON A'NASTASEA | Apa tu Sis A'Nastasea? Jeng jeng jeng. Inilah di katakan rezeki anak sulung Sis yang suka meniaga dan inginkan nama branding dia sendiri. Dia buat percubaan kecil-kecilan saja sebelum ni dengan kawan-kawannya, tapi tak sangka sambutan amat mengalakkan.

Now setelah nampak ada pulangan hasilnya, now anak sedang buat semua preparation sebelum nak jual online termasuk daftar SSM. Perghh nampak macam best 'pro' sangat je kan, tapi takpe, lantak le orang nak kata apa pun, Sis sebagai Emak, sokong aje apa yang anak nak buat. Ayahnya lagi le menyokong siap beri bantuan modal sikit, alhamdulilah.

So korang tunggu ..
Follow rapat-rapat dulu Instagram @by_anastasea ya.



P/S: Anak Sis jual apa? Laaa nampak tak tu hanger? So hanger untuk apa? Baju laa hahahaha.. 

12 comments:

  1. Wah! Tahniah Sis sebab anak minat berniaga. Moga anak Sis terus berjaya dalam perniagaannya nanti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulilah, rezeki dia, dari jual pass tangan ke tangan, now dia nak cuba jualan online... doakan ya..

      Delete
  2. Wah, best ni. Semoga berjaya hasil usaha anak sis. Aamiin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaaa alhamdulilah, nanti singgah le kedai onlinenya ya Ai.. makaseh Ai...

      Delete
  3. Semua maju jaya. Cakap dgn anak buat Size xxl @ 46 jangan free Size je. Xdpt nak membeli nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kekeke iyu permintaan Emaknya juga Leya hahahaha... now setakat ni saiz comel-comel aje yang ado tu...

      Delete
  4. mesti omaknya boleh jadi model nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha lawak le ko Dana, idok lee weiii, anak Sis kan kat Shah Alam..pepandai le dia hahahaha

      Delete
  5. Wahh tahniah. Semoga sukses semuanya yer

    ReplyDelete
  6. nanti suruh dia bukak shopee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaaa guna shopee aku je nanti Sunah hehehe

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.