Header Ads


WORDLESS WEDNESDAY - FACE MASK MURAH


WORDLESS WEDNESDAY - FACE MASK MURAH | Blogposting wordless wednesday harini Sis nak kongsikan dengan korang mana nak beli face mask 3 ply yang murah, yang sedap pakai dan  selesa dengan bau buah-buahan pada face mask tu.

Yaa sebelum kerajaan mewajibkan keseluruhan pemaikan face mask di Malaysia, eloknya korang belilah dari sekarang sebelum harga face mask akan naik mendadak. Kompom punya naik, silap-silap takde stok manjang. Habis kalau dah tak pakai kena denda RM1000 ringgit? Ko ngase?..

Korang boleh beli di kedai Shopee That Random Store, Sis beli dan borong yang jenis bau buah dan warna putih tu. Harga sangat berpatutan, baca review semua kata bagus, siap dapat baucer claim RM5 untuk belian kedua. So korang apalagi? Silalah beli..

Sis punya dah sampai, malas plak nak bukak kotaknya semua. Nantilah Sis share di IGstory eh..
#SisSharing





P/S: Kalaulah ada lebih murah dari ini, korang sila komen ya.. thank you.. 

13 comments:

  1. Wah ada aromanya pulak..bagusnya.Kalau masing-masing jaga diri dan patuh arahan rasanya undang-undang baharu tidak akan dikuatkuasakan..sedih sebenarnya dengan sikap segelintir manusia di muka bumi Allah ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iyerr PC, bau buah-buahan gitu, bila pakai dapat le hidu bau buah dari bau mulut hahahaha

      Delete
  2. Kena beli mask banyak sebab dah start keje. mana yang start sekolah, lg byk mask nk guna untuk anak2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup Han...now belilah sebanyak mana, nanti bila dah di wajibkan, memang naik le harga dan susah nak mencarinya..

      Delete
  3. aku da beli oi green apple..hahahahahhaha tersampuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kakakakah dapat gak ek apple, sedap uit bau dia..

      Delete
  4. Walawehhh.ada rupanyaaa..ni Rasa nak beliii aje..hahahaha

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Hahahahaha perisa durian taknak ke Wakk hahahaa

      Delete
  6. Tapi hari tu kak ana beli hat murah kat online tak berapa tahan pula talinya asyik putus je SL hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooo yang ni harga asal mahal Kak, dia tengah sale, semalam try juga satu, nampak okay je talinya..

      Delete
  7. skrng tngh murah.. kena stock up
    krajaan da wajibkan sangat2 ni pakai..

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.