Header Ads


WORDLESS WEDNESDAY - SALMON TERIYAKI BENTO SET


WORDLESS WEDNESDAY - SALMON TERIYAKI BENTO SET | Korang budget makan hotel hanya RM20? Okay jom ke GBW Hotel dan nikmati set menu dinner mereka beserta air dan juga buah hanya RM20 sahaja.

Murahkan? Sangat-sangat berbaloi, Sis dah mencubanya semalam. Sedia maklum Sis memang tau, Suami kalau makan luar memang cerewet, tapi semalam berkali-kali dia puji, menu bento Salmon yang dia makan semalam sangat sedap!. Ikannya fresh!.

Sis buat tempahan meja malam semalam di sana, sempena meraikan birthday Suami brsama anak-anak dan kami order menu ala-carte mereka, ternyata sangat puashati! Anak-anak pun suka juga. Alhamdulilah..

Terima kasih GBW Hotel.. bersambung kemudian yaa..







P/S: Maaf, Sis dah mula bizi ni... nanti ada FREE Sis sambung cerita birthday di sana lagi ya..Bai! 

5 comments:

  1. Cantik anak-anak sislin. Macam ibu dia jugak..

    ReplyDelete
  2. Nampak menyelerakan menu bento tu

    ReplyDelete
  3. kalo makan dalam bento gini, rasa macam kat jepun...walau hakikatnya kat Malaysia je..haha

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.