Header Ads


SELAMAT BERHUJUNG MINGGU BUAT SEMUA!


SELAMAT BERHUJUNG MINGGU BUAT SEMUA! | Yay! Harini hari Ahad, makanya hari untuk beristeri-rehat, dapur pun off day hehehe.. mesti ramai kata, 'Wah, kemain pagi Sis dah online, dan nampak ceria aje tu'.. well! Buat apa nak stresskan diri sendiri dengan masaalah remeh dan melayan orang yang 'bahalol' macamtu kan, kita jalani aje hidup kita dengan tenang, aman dan sentiasa fikir Allah itu sentiasa ada dengan kita.

Memang ramai yang tanya Sis sampai PM bagai bertanya khabar lepas baca blogposting Sis tu. Maaflah jika ianya menjadi tanda tanya semua.. korang abaikanlah....

Ada ketikanya, ini lah gunanya ada blog sendiri, secara personal, di sinilah Sis meluahkan semuanya. Semua aktiviti harian, suka, tak suka, makan, jalan, dan apa aje laa, semua Sis kongsikan di sini, tapi bab hal peribadi tak semua Sis luahkan, hanya bila kesabaran tu tahap level tak boleh kontrol, dari meroyan kat wall sana sini, kita ada blog, so kita tulis dan luahkan aje di blog...

Mana laa tau, kekuatan yang Sis ada tu, menjadi inspirasi buat mereka di luar sana, ecececece.. kuatlah sangat ek Sis ko ni... insyaAllah!!..

Okay dah, abaikan dulu cite tu... bikin mood kacau je kan.. so apa plan korang harini?


Aktiviti Sis pagi ni Suami dah pergi kerja, ikutkan hari ahad tak kerja, tapi ada kerja dia yang dia kena settlekan pagi ni, lepas dah settle baru kami nak keluar nak uruskan banyak urusan harini. Ikutkan dah bagitau Suami harini off day jangan mancing dan kemana-mana, kasi settlekan urusan family aja harini, tapi sebab semalam dia pergi mancing, so kerjanya tertunggak, kenalah uruskan pagi ni.

Macam biasa laaa, nanti Sis akan ke pasar kering, pasar basah, dan juga cadangnya nak mencari baju raya haji ni.. hahaha kemain ek baju raya ko! Hahahaha...

Dan malam nanti Sis ada jemputan makan malam, di mana? Nanti Sis share ya..

So itu aje laa nak kongsi pagi ni. Nanti kita sambung lagi. Moga korang semua ceria, dan rehat secukupnya harini, sebab esok dah kerja, tapi kalau di Johor ni, yang bekerja dah mula kerja, yang sekolah dah bersekolah hehehehe... cuma Suami kerja swasta, sebab itu ahad dia cuti hehehe..

Apa pun, selamat berhujung minggu buat semua! Jom kita makan cekodok bilis!


P/S: Ada ke ek orang jual baju raya? Jakel? Ermmm....

12 comments:

  1. Selamat berhujung minggu sis lin! Semoga ceria selalu

    ReplyDelete
  2. dari beli dekat jakel alang-alang dah dekat area situ, cari je La butik lain

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe jakel ada sale Jumbo Leya, alhamdulilah dah dapat dah semua bajunya hehehe

      Delete
  3. selamat berhujung minggu...try pergi BBU berlambak butik online kat situ jual baju raya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat pagi Cik Tom..
      Tak dan nak round semua Cik Tom, last-last dapat kat Jakel, buy 1 free 1 hehehehe

      Delete
  4. selamat berhujung minggu walaupun dah habis..hihi..lambat datang harini. baju raya beli online sempat lagi ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe selamat pasi Selasa Fizah.. waaa dah beli online ke? Sis sebab nak buat sepasang semua, so kena lee beli depan mata..

      Delete
  5. hujung minggu baru ni merasa la kami bercuti ke janda baik. biarkan 2H1M je tapi puas hati

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waaa bestnyaaa..ada share tak ? Nanti nak baca..

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.