Header Ads


WORDLESS WEDNESDAY - COFFEE LOVER


WORDLESS WEDNESDAY - COFFEE LOVER | Yaaa siapa sini yang pengemar minum kopi macam Sis? Silalah buat temujanji dan ayuh kita duduk semeja mengopi hahahaha, ada berani ka?.

Susahnya nak stop minum kopi bilamana kita ni memang pengemar minum kopi kann, orang kata 'Coffee Lover', sehari kalau tak pekena, resah gelisah di buatnya, serius tau!. Sebab Sis dah pernah cuba stop dulu, berjaya hampir setahun tak minum kopi, tapi seminggu awal tu, menggigil macam gian woo, sampai demam, gelihati plak kalau mikir balik hahahaha.

Now cuba gak ni nak stop. Suami dah bebel-bebel suruh control jaga minum tu, ermmm ai ai Sir! Adinda menurut perintah Kekanda hehehehe.

Tapi semalam minum kopi masa review di restoran Pizz@ di Citrine Hub dengan Sunah, perghhhh sedap giler woo.. pekat likat kopi dia, aroma dia menusukkkk hidung...sayang nak habiskan hahahaha..




P/S: Ada petua tak nak stop kan minum kopi ni.. #SisCuba .. kopi tanpa gula? NO!!! ..

14 comments:

  1. eh eh sama la tajuk dengan WW aku belah malam kang tapi takde lover...hanya coffee..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe kita kan sehati sejiwa hahahaha

      Delete
  2. dulu minat kopi dan sekarang tidak lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waaa bagusnyaa, dari kopi terus tak minat kopi ekkk...acaner tu?

      Delete
  3. kami bukan kopi lover. tapi kalau betul2 sedap, memang kami akan repeat/cari. tapi kalau kat rumah memang takde buat kopi la. dulu pernah g rumah kawan, dia hidang kopi gantang. memang sedap, tak tahu la kalau dia buat pekat likat tu yg jadi sedap

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaaa Sis plak memang pengiler, tak kira kopi apa, janji kopi, sehari kalau tak dapat time pagi tu, macam merangkak ke dapur dibuatnya hahaha

      Delete
  4. Ngopi sambil merenung luar tingkap melihat keindahan alam... perrrrggg best tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gituh....asyikkk, time hujan plak tu...

      Delete
  5. Minum kopi dengan suasana santai pula.. Huhu nikmatnya sis

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannnn, hujan plak tu, nikmat duniaaa...

      Delete
  6. nak tahu petua jugaklah..kita nak diet ni tapi susah betul nak tinggalkan kopi. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan kan, takde petua laaa, kena kuatkan diri jee Fizah menahan nafsu huhuhu

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.