Header Ads


LIRIK LAGU KECEWA - TUAH ADZMI


LIRIK LAGU KECEWA - TUAH ADZMI 
Composer : Tuah Adzmi
Lyric : Tuah Adzmi


Mengalir tangisan dikala sendiri
Kerna hati mula meragui
Mampukah dirimu untuk menghargai
Ataupun hanya sekadar segunung janji

Disaatku mula percayakan cinta
Diwaktu itu kau mengajarkan erti derita
Cinta yang dusta
Diselubungi kecewa membatasi rindu
Meratapi luka yang paling terdalam dihatiku

Tanpa alasan kau dustai semua janjimu
Kau mengkhianati cintaku

Kasih
Teganya kau permainkan perasaan ini
Dan menyalahkan aku saat kau ditinggalkan pergi
Betapa pedihnya luka di muara hati
Sesal mencintai

Disaatku mula percayakan cinta
Diwaktu itu kau mengajarkan erti derita
Cinta yang dusta

Diselubungi kecewa membatasi rindu
Meratapi luka yang paling terdalam dihatiku
Tanpa alasan kau dustai semua janjimu
Kau mengkhianati cintaku

Kasih

Teganya kau permainkan perasaan ini
Dan menyalahkan aku saat kau ditinggalkan pergi
Betapa pedihnya luka di muara hati
Sesal mencintai

Muzik video Youtube : https://youtu.be/cMuSckx4v-Q


P/S: Tadi sebelum maghrib ada kawan share lagu ni kat group, sekali dengar terus tersentuh hati, Sis kongsikan di sini.. 

8 comments:

  1. Malam-malam layan lagu macam ni. Syahdu kite

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha lepas ni layan pepagi..syahdu di siang hari..

      Delete
  2. okay nnti nak try dengar lagu ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yer try lee, tapi kalau tengah kecewa jangan...kang menangis plak..

      Delete
  3. Replies
    1. Tu lee, bila kawan hntar lagu ni, dengar sekali terus masuk dalam jiwa..

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.