Header Ads


WORDLESS WEDNESDAY - NUTELLA BROWNIES


WORDLESS WEDNESDAY - NUTELLA BROWNIES | Alhamdulilah akhirnya dapat juga Sis merasa air tangan Kak Azlita empunya blog Masam Manis ni. Semalam Sis order Brownies Nutellanya sempena promosi bulan Jun hanya dengan RM40 sahaja FREE delivery area Johor termasuk ke rumah Sis di Pasir Gudang. Rupa dan rasa jangan cakaplah, memang sukar nak tulis nak huraikan kesedapannya, sangat sedap dan rasanya memang sebenar-benarnya original brownies!.

InsyaAllah ada rezeki nak order pulak kek dengan kak Azlita. Nak buat hantaran dan juga kek kawin anak..one day...

Korang kalau nak cuba, boleh wahtsapp Azrul +6012-2827631 ni ya. Atau ke Instagramnya @azlitaaziz. Anaknya sendiri yang hantar browniesnya.





P/S: Rezeki si Mia semalam, datang dan dapat makan browniesnya. Kemain berketul dia makan hahahaha. 

24 comments:

  1. Alamak jauhla pula di Pasir Gudang! Kalau area KL memang kena cuba juga ni. Nampak sedap dan empuk je browniesnya tu. Yummy!

    ReplyDelete
  2. kak, dosa kak tak share share dengan readers. hahahahaha

    ReplyDelete
  3. wah sedapnyaaaa... tapi jauh la pulak dekat pasir gudang

    ReplyDelete
  4. Tengok je pun dah tau sedap kak. Ni yang buat nak cari brownies juga ni. Ngences dibuatnya.

    ReplyDelete
  5. tu lah, aku nampak gak iklan dia menari2 kat IG feed...terasa nak buat brownies makan sendiri jugak bila nengoknya..haha

    ReplyDelete
  6. Tak berapa minat brownies tapi yang ini nampak mcm moist dan sedap.

    ReplyDelete
  7. alamakkkkkkkk terliur tengok malam malam camniiii aaa :p

    ReplyDelete
  8. Nampak sedap sangat tu.. Kalau rm40.00 1 kotak agak murah dah tu.. Jarang ak dpt harga tu..

    ReplyDelete
  9. Aduhh sedapnya tengok, kakak sis pun pandai buat brownies ni, nanti nak suh dia buatlah..:D

    ReplyDelete
  10. hurmmm...ngences dah ni sebab Sal memang suka brownies. Rasa macam dah lalu kot tekak bila baca entry ni ...huhuhu

    ReplyDelete
  11. Lama dah tak makan brownies ni. Nak order la nanti. Terliur tengok

    ReplyDelete
  12. Wah sedapnya...dulu saya rajin buat brownies juga tapi sekarang dah malas

    ReplyDelete
  13. Nampak pun sedap giler.. ni kalau makan mmg susah nak berhenti heheh

    ReplyDelete
  14. Sedapnya kita tak tau pun dia ada buat tempahan nanti nak order la. Sislin rasa tampoi ada delivery jugak tak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada Airah, delivery tu seluruh Johor Bahru, free sepanjang bulan Jun sahaja..Sis lagi jauh pun dia hantar juga...

      Delete
  15. Sedapnya brownies tu. Terliur nampak. Berbaloi lah harganya tu, tak termasuk caj delivery kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harga tu dah termasuk caj delivery, tapi sepanjang bulan Jun ni, FREE delivery sekitar Johor Fana...

      Delete
  16. My favourite Brownies 😋😋 tak kesah berapa harga kan sbb sedap sgt. Puas hati kalau suai dengan tekak. Kdg ada yg tak berapa nk telan sbb terlalu pekat coklat rasa muak. Hehe

    ReplyDelete
  17. Wow!!! Ini memang sedap ni... I is cannot resist brownies tau Sis Lin... hehehehe... sejenis makanan yang telah menjadi favourita de amourku gitu... adoi, dah teringin dah ni... camno la haiiii... jauh la pulak PG tu...

    ReplyDelete
  18. Amboiii awas ye makan sedap2 tak bagi kita.. Nampak menyelerakan sungguh la brownies nya kak oii.. Terliur dh ni

    ReplyDelete
  19. aduh... sis lin sis lin... blog kita ni memang berbezalah.. saya promote nak kurus, datang blog ni promote nak makan je haha.. tapi takpe.. saya boleh makan siiiikitt je.. kalau rasa boleh la

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha sebab itulah, bila agak Sis dah over berat, kena masuk blog Zarin plak baca tips kurus hahahaha adeiii...

      Delete
  20. Sedapppnyeee ni favourite saya ni brownies ni. Tak makan nasik pun takpe kalau dapat satu kotak brownies. Hehehe

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.