Header Ads


WORDLESS WEDNESDAY - HELLMAN'S SALAD DRESSING


WORDLESS WEDNESDAY - HELLMAN'S SALAD DRESSING | Selamat pagi! Eh Good Morning, how are you?. Tiberr cakap omputih plak, mentang-mentang pepagi dah sarapan Salad ek, terus bertukar lidah tu yaa hahahaha.. Korang dah sarapan ke tu? ..

Sis pagi ni sarapan salad telur aje, letak mayonis dan curah dengan Hellman's Salad Dressing. Yang ni Sis guna Roasted Sesame. Ada lagi 2 perasa Sis ada. Tapi yang ini anak Sis punya kesukaan, Emaknya curik sikit hehehe. Rasa dia sedap, kalau gaul dengan salad tu, terasa dia punya bahan ramuan tu. Sis ko nak tulis pun tak reti lerr...

Taunya curah, siap, makan...hahahaha nak cuba, sila beli sendiri.




P/S: Thank you pageviews 6 666 666 !!! ...

10 comments:

  1. lain macam sarapan sis pagi ni. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe begitulah, sesekali makan lain dari yang lain kan hahahaha

      Delete
  2. dah lebih 6666666. Tahniah!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye Shai, semalam tak sempat nak skrin shoot angka tu hehehe sekali bukak dah terlebih sudah...

      Delete
  3. buat yang akan datang 7777777 atau 8888888 pulak! harap2 rezekiku.

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah...akan datang akan aku buat..mudah-mudahan ada rezeki ko..

      Delete
  4. hamboiii..bfast omputeh gitchuuu

    ReplyDelete
  5. mesti sedap..aku suka perisa ni tak kisah la brand apa pun...smoky2 rasa roasted sesame tu sedap

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaa yang Smoky tu pun sedap, aku dah try gak, tapi yang ni kesahnya lagi sedap oii hahahaha

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.