Header Ads


TERIMA KASIH PAGEVIEWS 6 666 666


TERIMA KASIH PAGEVIEWS 6 666 666 | Yehaaa alhamdulilah, tunggu punya tunggu, ingatkan nak skrin shoot lee angka 6 666 666 tu, sekali bukak semula dalam beberapa minit, eh alamakk dah jadi 6 667 666 plak, melepas nak skrin shoot buat kenangan. Tapi takpe, jadi lerr juga angka 6 667 666 ni sebagai bukti dan kenangan buat blog sendiri.

Yaa satu kegigihan di situ, hasil usaha keras, mengupdate, berkongsi dan mengodeh blog untuk menaikkan pageviews (PV) juga SEO dan keywords dalam search engine google bagi menjadikan blog Sis ni lebih ramai viewers nya. Walaupun diri sendiri bukanlah pakar dalam bidang ini.

Setakat harini pun, masih lagi tak puashati, akan terus cuba dan cuba lagi untuk dapatkan yang lebih terbaik!. Kalau dulu tulis minat kosong-kosong, sekarang, menulis sebab minat pun ya, lagi satu, nampak adsense tu up up, makin seronok plak jadinya hehehehe..

Kalau sebelum ni Sis buat giveaway Pageviews 5 555 555, tapi untuk 6 666 666 ni bukan Sis tak nak buat, tapi agak kesuntukkan masa dan Sis pun memang takde rasa nak buat pun hehehe. Makanya takde laa giveaway untuk 6 666 666 ni.

Tapi takpe, ada rezeki kita tunggu giveaway pageviews untuk 7 777 777 atau pun 8 888 888 nanti ya.


Sis nak ucapkan terima kasih buat semua pengunjung blog @akusislin dan semua yang telah memberi support dari dulu hingga sekarang, sehinggalah Sis masih lagi aktif menulis dan berkongsi bercerita di blog Sis.

Bukanlah nak dibanggakan dengan pencapaian yang ada, tapi sedikit sebanyak, Sis tau laa bahawa penulisan kita ni di blog masih lagi relevan, masih lagi ada yang nak bukak baca cari info dan bermanfaat buat semua.

Sis akan cuba lagi dari semasa ke semasa, berkongsi info, dan sebagainya kepada semua, selagi minat dan kesihatan mengizinkan untuk terus menulis.

Walaupun ada juga pihak yang tak puashati dengan apa yang Sis buat (kepoci), tapi 'ada aku kisah', apa yang Sis kongsi, apa yang Sis cerita, semua hanya ceritera diri dan keluarga Sis sendiri, takde kena mengena dengan hal orang dan ganggu kehidupan orang. Melainkan....kalau 'kau' lebih sudu dari kuah, aku pun tak agak-agak le kan nak 'viral' kau dalam blog ni satu hari nanti.. hahahahah.. so AWAS! ..

Dan terima kasih juga buat sifu Hasrul Hassan yang banyak juga membantu, dan baru-baru ni juga Sis amik servis upah berbayar, untuk dia kemaskinikan coding dan adsense Sis, dan boleh nampak impak kesannyaadsense tu selepas HH bantu Sis. Alhamdulilah..

So korang, teruskan menulis, berkongsi walau apa jua cerita dan pengalaman korang. Tak kisahlah ada pembaca atau tidak, pelan-pelan kita naik, kita belajar sama-sama, insyaAllah satu hari nanti pasti nampak habuanya..


P/S: Orang kata syok sendiri? Lantak ler weii hahahahaha.. 

22 comments:

  1. Replies
    1. Yes...terima kasih Leya... u too ya! Keep writing..

      Delete
  2. mak oi tak sempat aku nak catch hahahaha....tahniahhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha jejangan engko pun lupo hahahaha

      Delete
  3. Tahniah Sis...teruskan menulis..yeah!!

    ReplyDelete
  4. wahhhh tahniah sis lin... ekin harap dapat capai angka 6 mil jugaaa....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulilah..makaseh Ekin...u can do it Ekin! Jom kita sama-sama naik..

      Delete
  5. Tahniah sis.. teruskan menulis ya sis. Kita tunggu no 7777777 la pulak ya .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yehaaa...ayuh kita teruskan usaha kita...setiap patah ayat tu, boleh jadikan duit juga tu Lya..

      Delete
  6. Tahniah
    Blogger hebat
    teruskan kecemerlangan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulilah Wak, tak hebat mana pun, tapi bangga gak le dengan pencapaian sendiri..

      Delete
  7. tahniah. beribu ribu tahniah. keep it up!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yesza...thanks juga pada Kid yang banyak beri sokongan di belakang tabir hehehe

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.