Header Ads


JOM MENGINAP DI HARD ROCK HOTEL DESARU COAST SEPANJANG JUN 2020, HANYA RM 333 SAHAJA!


JOM MENGINAP DI HARD ROCK HOTEL DESARU COAST SEPANJANG JUN 2020, HANYA RM 333 SAHAJA! | Tetiberr rindu plak nak tido hotel kann.. agak lama sudah tidak 'Check-In' di mana-mana. Ye laa, sepanjang wabak Covid-19 ni melanda, banyak penginapan dan agensi pelancongan yang terjejas akibat penularannya. Sangat-sangat terkesaan akibat dari wabak itu. Makanya #JustStayAtHome aje laa.

Tapi setelah hampir berbulan Malaysia menangani dan melawan wabak Covid-19 ni, akhirnya semakin hari semakin membaik carta kes positif dan sembuh setiap hari. Malaysia kini dalam situasi tahap 4 'Pemulihan' dan rata-rata selepas kerajaan mengumumkan Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB) mengikut SOP yang di benarkan, banyak juga hotel, kedai makan dan soping mall yang telah di buka.

Namun masih lagi belum di jamin selamat sepenuhnya. #StaySafe and #SocialDistancing perlu di titik beratkan. Bagi mereka yang rindu nak stay di hotel, Hard Rock Hotel Desaru Coast (HRHDC) menawarkan tawaran istimewa penginapan sepanjang bulan Jun 2020 ini dengan harga serendah RM 333 sahaja!.

Giler arrr, mana nak dapat harga semurah itu tidur di HRHDC ni? Ini kalilah kalau bagi yang nak mencubanya, silakan, jangan lepaskan peluang keemasan ini ya!


Let the good times roll again ! 
With an exclusive stay offer for the month of June 2020.

Starting from RM333 per room per night.

Inclusives:
▪️ Save 30% on room bookings
▪️ Save 20% on dinings and Rock Shop merchandise
▪️ Complimentary daily breakfast
▪️ Complimentary in-room on-demand blockbuster movies
▪️ Complimentary The Sound of Your Stay music amenities

Don't miss out on this opportunity and book your stay now!
**Terms and conditions apply.

Book Now https://bit.ly/june-special-offer
#HRHDesaruCoast #JuneSpecial #LoveAllServeAll

Kredit Info bahasa & Pic by Visit Johor 

Hard Rock Hotel Desaru Coast tengah promo penginapan bermula dengan harga RM333 sahaja sehingga 30 Jun 2020 ini!

- Diskaun 30% untuk setiap tempahan bilik
- Diskaun 20% untuk dining
- Diskaun 20% untuk Rock Shop Merchandise
- Percuma Sarapan Pagi
- Percuma in-room demand blockbuster movies
- Percuma The Sound of Your Stay Music amenities

*Tertakluk pada Terma & Syarat

Buat tempahan sekarang! https://bit.ly/june-special-offer
#HRHDesaruCoast #JuneSpecial #LoveAllServeAll


P/S: Ada tak yang nak ajak Sis ko bermalam di sini hahahaha...Jom Incik Suami jomm...

14 comments:

  1. Barangkali orang2 berdekatan je bole menginap sbb yg jauh masuh tidak bole rentas desa kecuali atas sebab tertentu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe now dah boleh dah rentas negeri, jomm laaa kita..

      Delete
  2. Isyk bestnya harga pun murah. Desaru lak memang syok, pernah pergi beberapa tahun dulu. Ni nak kena tunggu kerajaan izinkan semula untuk rentas negeri baru boleh plan ke sana.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeay! Dah boleh kannn, so marilah mari laaa...

      Delete
  3. Bestnya murah! Yang mana tak rentas negeri, boleh laa check in

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan kan, sekarang dah boleh dah, mulai esok, meh laa datang Johor...

      Delete
  4. oh ya baru teringat. Tahun ni visit Johor kan. Kita kalau pergi JB hantar abah g appointment je. Tak sempat nak bermalam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaa Fizah, tapi hrtu dah cancel sebab wabak ni..tapi takpe, mai lee kalau ada masa, leh cuti di sini hehehe

      Delete
  5. Murah sgt kak. Kita ni dah lah berangan jgk nak tdo sana. Haha. Tapi napelah offer bulan ni je. Cuti beku time pkp ni😂😂😂

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kann, bukan senang nak dapat harga macamtu...bukan Jun ni jee yang banyak sana sini buat sale..

      Delete
  6. apa lagi jom lahhh..tapi ni bulan jun je ek...erkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha yo laaa, sana sini buat sale semua bulan Jun aje Sunah, mybe bulan Ogos dah kembali normal..

      Delete
  7. Bole travel dah ke wei.. I dah xbleh tahan ni.. Hahhahaha best plak tu murah.. Adoiyaii

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sudah boleh, esok dah boleh rentas negeri, marilahhh hahahaha

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.