Header Ads


WORDLESS WEDNESDAY - VICTORIA SECRET BODY MIST 5 IN 1


WORDLESS WEDNESDAY - VICTORIA SECRET BODY MIST 5 IN 1 | Sis memang pengguna Victoria Secret Body Mist ni, dulu sebelum ada set 5 in 1 ni, Sis beli sebotol-sebotol berlainan bau, memang agak mahal, sampai ada masa dah habis, stop kejap pakai, sebab nak belinya mahal hahahaha.

Now sekarang bila dah ada set 5 in 1 macam ni, pantang sale memang Sis akan beli. Tak sale pun beli juga hehehe. Cuma kali ni tak murah sangat, sebelum ni RM135 aje, tapi semalam beli sale RM143 untuk 5 botol tu. VS Bosy Mist 5 In 1 set tu termasuk bauan, Pure Seduction (Selain Bombshell, ini Sis tersangat suka!), Dream, Temptations, Coconut Passions , Love Spell (Sis pakai time tidur, asyikk gitu).



P/S: Kekadang Suami pun curi-curi pakai hahahaha...

8 comments:

  1. SELAMAT HARI RAYA!!! Best entry ini :) done follow, follow me back.. thanks
    http://acuyuhan.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you...follow apa? hahahaha mana ada? ...

      Delete
  2. bestnya ada tempat beli, sini takda, selalu adik2 yg balik dari keja oversea belikan. ada love spell juga

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooo sana takde ke? Kalau nak kirim bagitau aje, kita pos aje...

      Delete
  3. Replies
    1. Hehehehe kan kan, wangi kena selalu, baru le ceria selalu heheheh..

      Delete
  4. sy beli perfume VS.. mmg wangi.. nt boleh try beli yg 5in1 ni plak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaaa beli set gini lebih jimat dan dapat semua bauannya hehehehe tengah sale tu..

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.