JUALAN SEHINGGA 70% BARANGAN TERPILIH HANYA DI PGMALL SEMPENA 11.11!


JUALAN SEHINGGA 70% BARANGAN TERPILIH HANYA DI PGMALL SEMPENA 11.11! | Kalau bercakap mengenai PGmall ni, rasanya ramai yang dah tau mengenainya kan. Dan ramai yang dah bersoping secara online dengan menggunakan apps atau websitenya secara online. Memang mudah dan sangat berbaloi. Tawaran harga yang di tawarkan jauh lebih murah berbanding dengan kita walk-in terus ke shopping mall. 

Jangan kata korang, Sis sendiri pun dah ada pengalaman sendiri berkali-kali (dua kali jer) bersoping di PGmall ni. Ye laa, kita sendiri sedia maklum, buat masa sekarang ni, semua orang lebih selesa dan mudah soping secara online, lagi pulak time wabak Covid19 ni, nak keluar rumah pun jadi berkira-kira kan, so better #stayathome dan soping online aje di PGmall ni. 

Barangan dan produk yang terjual juga banyak pilihan dan harga pun sangat berbaloi. Lagi pulak di PGmall tu sentiasa ada je salenya, pantang bukak apps, ada je melekat atau add to cart-nya kan kan. Korang jangan le nak menipu ek hahahaha.. Dan buat masa sekarang ni, PGmall dah umumkan dan buka jualan Pre-Order sempena tarikh 11.11 akan datang ni bermula esok, jualan sehingga 50% di tawarkan kepada setiap barangan terpilih, ko tak rasa tercabar ke haaa hahahaha. 

Jualan Sehingga 70% Barangan Terpilih Hanya Di PGmall Sempena 11.11!

Jualan Sehingga 70% Barangan Terpilih Hanya Di PGmall Sempena 11.11!

Countdown 11.11 PRE-SALE

Bagi mereka yang belum tau, PGmall.my ini adalah Malaysia no-1 e-commerce platform yaitu pusat jualan online tempatan pertama di Malaysia sejak 2017 lagi. Dan terbaru PGmall.my menjadi antara TOP-3 paling di kunjungi atas talian dalam rekod Iprice insight. So tak heranlah makin lama PGmall ni makin dikenali dan ramai bersoping atas talian dengannya. 

Pembayaran yang kita buat pun secara online juga mudah dan selamat. Untuk Sis biasanya Sis akan guna bayaran online banking melalui perkhidmatan tranfer FPX. Cepat dan bagi Sis selamat laaa sebab dah biasa gunakannya. Tapi ada juga pembayaran secara online yang lain, contohnya: Credit Card, GrabPay, BoostPay., Maybank ORPay, Touch'N Go atau MCash. Korang buatlah pilihan yang bijak ya.

Jualan Sehingga 70% Barangan Terpilih Hanya Di PGmall Sempena 11.11!

Jualan Sehingga 70% Barangan Terpilih Hanya Di PGmall Sempena 11.11!

Nestle Pre Sales 11.11

Dan sempena 11.11, PGmall menawarkan jualan '11.11 Pre-Sale' barangan terpilih yang telah pun bermula harini 4 November 2020 dan korang dah boleh sedia membelinya dahulu sebelum tarikh 11.11 tu. Antaranya barangan jenama NESTLE. Potongan harga sehingga 50% setiap barangan dan diskaun sehingga 25% jika korang berbelanja lebih dari RM80, terhad kepada 1000 unit sahaja!. 

Juga hadiah misteri kepada 100 orang bertuah, juga PERCUMA Milo Plus Fibre Maggi Hot Cup Tomyam dan juga FREE SHIPPING jika korang berbelanja lebih dari RM80. 

Sebelum tu, korang guna CODE : NESTLEDAY dan mula berbelanja okay! Atau korang boleh refer ke Nestle Online Store sini untuk lihat barangan dan tawaran yang di sediakan oleh Nestle. 

Jualan Sehingga 70% Barangan Terpilih Hanya Di PGmall Sempena 11.11!

Jualan Sehingga 70% Barangan Terpilih Hanya Di PGmall Sempena 11.11!

Khind Pre- Sales 11.11

Selain itu, jenama KHIND juga adalah antara barangan yang di tawarkan dengan potongan harga yang sangat berbaloi. Sis sendiri nengok pun rasa terpikat uii..terutamanya tu haaa Mini Chopper tu. PGmall menawarkan jualan 11.11 ini dengan hanya RM55.99 sahaja oi dari harga asal, sangat berbaloi beno kalau beli!. 

Jualan untuk Khind Mini Chopper ini boleh korang beli bermula pada 5 November 2020 *selagi masih ada stok. Bila Sis baca, macam-macam boleh guna Mini Chopper ni, tak padan jenis saiz mini, tapi kelebihannya sangat efektif woo. Lagi satu Sis baca review pun, ramai yang beli kata jenama Khind ni bagus, tahan karat dan tahan lasak, ermm macam best plak kan.. 

Okay kita kasi 'add cart' dulu ya hehehe. Atau kalau korang nak belek barangan Khind yang lain, korang boleh ke Khind by Costplus Online sini ya. Banyak barang yang di pamerkan. 

Jualan Sehingga 70% Barangan Terpilih Hanya Di PGmall Sempena 11.11!

Jualan Sehingga 70% Barangan Terpilih Hanya Di PGmall Sempena 11.11!

G2000 Pre-Sales 11.11

Bukan sahaja barangan keperluan rumah dan elektrik sahaja yang di tawarkan sempena jualan 11.11, malah PGmall.my juga menawarkan jualan 11.11 Pre-Sales ini untuk jenama G2000 bagi pakaian lelaki dan wanita. Tapi korang kena rebut tawaran harga jualan ini hanya pada 6 November sahaja! Yaa jualan sehari sahaja pada tarikh tersebut. So siapa cepat dia dapat!.

Yang bekerja pejabat, yang inginkan gaya ekslusif, haaa Sis nengok banyak koleksi pakaian yang boleh korang pilih. Dalam pada membelek ada juga dah masuk cart akaun Sis, hehehe berkenan satu kemeja tu,  haraplah dapat membelinya nanti pada 6 November nanti. 

Kalau korang nak belek lebih banyak koleksi pakaian G2000 ni, korang boleh ke G2000 Malaysia Official Store dan pilihlah mana yang korang berkenan, cepat tau, jangan nanti gigit jari pulak hehehe.. 


11.11 sales

Tarikh keramat ni oii 11.11, memasing semua termasuk Sis memang tunggu tarikh tu, bukan sebab harijadi Sis ke, tapi sebab jari dah tak sabar nak scroll apps dan website PGmall.my dan membelek barangan apa yang di tawarkan. Mesti banyak laa kan jenama hebat yang turut sama turun harga sempena 11.11 ni. Kena stanby cecepat sebelum stok habis!. 

Bukan kata memang dah harga turun sempena 11 sales aja, tapi PGmall.my tawarkan lagi dengan minimum pembelian sebanyak RM30 dengan menggunakan CODE : 1111 korang juga akan dapat FREE SHIPPING capped at RM4 !! Cuma masukkan kod 1111 tu aja masa checkout..

Jualan Sehingga 70% Barangan Terpilih Hanya Di PGmall Sempena 11.11!

Jualan Sehingga 70% Barangan Terpilih Hanya Di PGmall Sempena 11.11!

Revlon Store Launch

Sempena 11.11 juga, jenama Revlon juga mengadakan jualan di PGmall.my sempena perlancaran jualan atas talian mereka di PGmall.my. So Revlon menawarkan potongan harga sehingga 50% kepada barangan terplih seperti barangan kosmetik untuk mata, bibir, muka dan juga pewarna rambut. 

Harga yang di tawarkan bermula RM22.43 dan ke atas. Dan untuk korang lebih mudah memilih produk apa yang di tawarkan, korang boleh ke REVLON Official Store ya. 

Jualan Sehingga 70% Barangan Terpilih Hanya Di PGmall Sempena 11.11!

Jualan Sehingga 70% Barangan Terpilih Hanya Di PGmall Sempena 11.11!

Kellen Munoz Store launch

Haritu ada kawan Sis yang tanya pasal Air Fryer ni, so lepas habis posting ni, Sis nak share kat kawan Sis tu suruh dia sesiap 'Shop Now and Add to Chart Now' untuk dapatkan Air Fryer ni sebelum habis stok! Maklumlah kang sampai tarikh 11.11 ramailah yang bukak PGmall.my ni soping kan. Harga jualan pun bermula serendah RM57.90 oii.. gile tak murah! .

Dah le murah dengan harga serendah tu, Kelen Munoz tawarkan pulak potongan diskaun harga sehingga 70%  kepada barangan terpilih mereka sempena perlancaran pembukaan jualan atas talian mereka di PGmall.my ni. Adeii boleh gigil duk scroll oii, Sis dah skodeng, ada satu barang tu Sis berkenan nau hahahaha... tungguu.. 

Korang yang nak juga lihat barangan kelen Munoz apa yang di tawarkan, korang boleh ke KELEN MUNOZ Official Store ni ya. Belilah bebanyak, sebab ianya snagat berbaloi-baloi. 

Jualan Sehingga 70% Barangan Terpilih Hanya Di PGmall Sempena 11.11!

So apalagi, jom lee kita sama-sama Countdown menunggu tarikh 11.11 tu dan jangan lupa 'Save The Date'! Dan siap sedia untuk 'Shop Now & Add to Cart Now'. 

Dan jika korang ingin lebih info dan maklumat lanjut, korang boleh ke laman sosial PGmall.my :

Dan juga, jika korang ada beli dan shopping di PGmall.my ni, korang uploadlah di laman sosial korang dan gunakan hashtag #PGMall #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #Shopnow #Shoponline #1111sales #11doubledigitsales #kellenmunoz #Revlon sebegai tanda sokongan korang membeli barangan tempatan negara kita Malaysia!. 

Selamat membeli-belah korang! ..


P/S: Aishh sempat lagi ni ek nak menabung sementara tunggu 11.11 ni hahahaha.. adeiii.. dugaannn..

19 comments:

  1. jommmmmmmmmmmmm shopping! hahahaha

    ReplyDelete
  2. Wah, nak shopping kat PG Mall la, macam berbaloi2 aje

    ReplyDelete
  3. promotion PG mall yg tidak pernah mengecewakan

    ReplyDelete
  4. Wow 70% tu memang banyak giler la sis oiiii...so memang nak kena serbu PG Mall. I nampak milo tu hahah..buat stock memang berbaloiii

    ReplyDelete
  5. Bestnya tak lama lagi Single Day Sales pulak,nak counting down for this sale pulak la kat PG Mall... byk deals menarik ni...

    ReplyDelete
  6. Hari2 usha nak tengok promo pg mall ni hehe. Tapi jangan lupa hari2 shake the world. Baloi kumpul.

    ReplyDelete
  7. Yeayyy ada sale. Banyak diskaun tu. Nak gi pilih barang kat pg mall sat

    ReplyDelete
  8. Oh this is nice! I want to buy electrical items for my new house. can buy from PG Mall 1111 sales and save some money from the deals yay

    ReplyDelete
  9. Memg tengh cari air fryee juga.. Bolehla usha kelen munoz ni dekat pg mall. Banyak tawaran dekat sini. Memang selalu rajin tengok.. Hehehe. Ok je shopping sini.. Brg smpai elok

    ReplyDelete
  10. I am so excited! PG mall there's a lot of discounts ! Especially they give out discount codes! Time to save & shop like soon!

    ReplyDelete
  11. Excited betul sale 11.11 ni. Air fryer dalam wishlist tu sale kaw-kaw lah. Jom shopping!

    ReplyDelete
  12. what a great promotion, especially during the pandemic when we are all stuck at home. the nestle pre-sale is so berbaloi omg ok time to shop!!

    ReplyDelete
  13. aduh aduh aduh!
    kenapa la sislin share semua ni. aida semlm dah pun shopping kat shopee.
    ada benda yg aida nak cari ni sebenarnya. blender buah.
    bersemangat nak eat clean ni, sislin. kurang kan sikit inci terlebih kat badan :) ha ha ha ha...
    aida memang ahli pgmall ni. tiap bulan memang beli goldbar. tapi tak pernah beli brg lain. hmmmmm... menarik ni kalau dpt beli guna code tu. jimat!

    ReplyDelete
  14. Wow..ada presale! Nanti saya usha kot2 ada barang yang perlu. So far, rasa macam nak beli blender dgn air fryer.

    ReplyDelete
  15. Murah banyak dan berbaloi. Best shopping masa sale. Btw kita dah shopping kat PG Mall hehe

    ReplyDelete
  16. wah sale lagi di PG Mall. ajomm la kita shopping, tgh promo berbaloi sgt

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.