TERIMA KASIH SUNAH SAKURA!


TERIMA KASIH SUNAH SAKURA! | Alhamdulilah, kalau dah namanya rezeki kan, memang tak pernah salah alamatnya. Kalau yang ada baca mengenai pencarian screenshot pageviews 4 000 000 juta di blog Sunah Sakura, mesti korang sedia maklum kan? Tapi mungkin sebab ada yang terlupa ke atau terlepas pandang, so dah kata rezeki kan, time Sis buka aje blog dia, tup-tup angka tu dah 4 000 034 juta tak silap Sis! *gambarnya dah terdelete plak dalam gallery huhuhu.. 

So takpe Sis try aje laa screenshoot dan hantar je kat group wahtsapp JDT Blogger. Sebab fikir saje jee, mungkin dah ada laa yang screenshoot lebih dekat angkanya. So takpe, just nak tunjuk aje kat group pegeviews tu.

Tapi sekali lagi. kalau dah kata rezeki tak pernah salah alamat, Sunah wahtsapp kata Sis sorang aje pemenang untuk pencarian pageviews 4 000 000 juta dia, alahaiii terharunyaa i, at least ada juga laa kan hehehehe.. 

Makanya seperti yang dah Sunah janjikan kepada pembaca blognya, bagi siapa yang dapat screenshoot angka tepat atau terdekat, akan ada dan dapat hadiah, cuma tak tau aje hadiah apa. Dan akhirnya bila Sis diumumkan sebagai pemenangnya, Sunah hadiahkan baucer RM50 pembelian di Grab wooo!! Yehaaa....

Terima Kasih Sunah Sakura

Terima Kasih Sunah Sakura

Dan bila dah dapat aje baucernya, Sis cubalah nak menggunakannya di apps Grab. Yee pertama kali ni nak guna, sebelum ni hanya guna FoodPanda aje. Sunah kata beli je laa makan lagi senang. Bila dah kata makan, apalagi, memang teringin sangat nak makan pizza. Makanya Sis orderlah Domino's Pizza. 

Baucer ada RM50, untuk nak mendapatkan kepuasan, Sis order lebih dan ada sedikit penambahan duit yang Sis kena bayar. Nasib baik juga dalam apps wallet Grab tu ada duit, so Sis terus guna dalam tu je laa hehehehe.. Godek punya godek, akhirnya berjaya juga beli guna apps Grab tu hehehehe..adeii jakun nauuu ekk.. 

Terima Kasih Sunah Sakura

Haaa tu dia! Pembelian Domino's Pizza menggunakan baucer Grab RM50 hadiah kemenangan dari screenshoot pageviews 4 000 000 juta di blog Sunah Sakura! Ko ingat memain ke haaa... tu laaa lain kalu kalau ada contest gini join aje, kot mana tau rezeki kan hehehe...kita mana nak tauu...

Tapi bagus gak laa korang tak join, so Sis aje jadi pemenangnya hahahaha.. kalau tak terpaksa laa beli Domino's Pizza sendiri kannn..  tu le namanya rezeki..

Alhamdulilah.. kadang bukan apa, kita join gini sebagai tanda menghargai dan memberi sokongan kepada rakan seangkatan kita. Ingat senang ke nak kejar pageviews juta-juta tu oiii... bukan senang mau senang woo.. Sis mula aktif blog 2 tahun lepas pun, pageviews Sis pun baru 3 000 000 juta, then sikit demi sikit, usaha lebih dan keras lagi, akhirnya, tak sangka, now dah hampir nak cecah 8 000 000 juta ni!! 

Tak payah minta orang puji, tapi kita sendiri bangga dengan pencapaian kita sendiri je sudah, sebab kita yang berusaha keras untuk mencapai semuanya. Tapi bila ada rakan yang menyokong, tu advance dan semangat buat kita untuk terus berusaha lebih baik dari sebelumnya.

Sis doakan moga blog Sunah akan terus hebat, dan jangan putus asa dalam berkongsi cerita di blog sendiri. Tak update hari-hari pun takpe, tak update 3 atau 4 kali sehari pun takpe, janji kita update at least seminggu tu ada laa 2 atau 3 kalinya, jangan di biar sepi, kecuali..... blog ko memang bagus! .. 

Macam blog Sis belum cukup hebat dan bagus, sebab tu Sis update manjang.. lagipun blog ni memang dah jadi rutin seharian Sis, sehari tak update macam tak lengkap rasa aktiviti Sis. So memasing ada blog kan? Makanya fikirlah apa nak buat dengan blog ko ya hehehehe.. 

Terima Kasih Sunah Sakura

Dan terima kasih juga untuk hadiah harijadi ini. Memang Sis sangat sukakannya! Ko tau Sis suka Orchid kan, dan dia tau Sis suka warna purple, makanya dia hadiahkan jambangan pasu bunga Orchid bewarna purple ini.. lepas ni jangan susah-susahkan diri tau, tak inta apa pun, cukup hanya mendoakan aje Sis sihat dan bahagia sepanjang hayat, tu dah cukup memadai. .. 

Sis doakan juga moga ko dimurahkan rezeki, dipanjangkan usia dan bahagia bersama insan-insan di sekelilingmu ya Sun.. i love you forever n ever my dear friend! ❤

Okaylah panjang pula bebelnya.. nanti sambung lagi, nak belai pokok bunga jap.. 


P/S: Hampir 11 tahun dah mengenali Sunah ni.. dah macam anak sendiri dah.. alhamdulilah.. 

18 comments:

  1. wahhh, tahniah sis lin! you deserve it! heheh .. menangkap nombor ni i mmg tak pandai.. so tak pernah pun focus hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha ye lerr, Sis aje yang join, so menang tanpa bertanding hahahaha

      Delete
  2. Tahniah kak , cantik bunga orkid tu

    ReplyDelete
  3. Syukur. Rezeki kan Sis. Terbaiklah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yee PC, tak sangka pulak, ingat ke ada yang lain join sama..

      Delete
  4. syantiknyeeee bunge tuuu! alhamdulillah, sama2 berkongsi rezeki...tahniah buat sis sebab rajin check pv..hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaaa awak, makaseh tau! Moga murah rezeki awak!
      PV blog tu kan kena check selalu, supaya nak tau gak post kita tu terkesan kepada pembaca ke tak hahahahaha

      Delete
  5. alololo...bestnyer. so sweet of u sunah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha kann tak sangka Sunah romantik hantar bunga hahahaha

      Delete
  6. Ala cik Sun.... achik ko dari jauh ni asyik la terlepas pandang....
    Huhu klu tak mesti murah rezeki jgk mcm sis lin kan hhahaa...

    Anyway... tahniah awak, berjaya merangkul kemenangan tanpa bertanding dengan jaya nya hehehe

    cik sun, nak buat lagi x giveaway nya hahah :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha nasib baik! kalau tak kena share dengan ko hahahaha...
      Nanti tunggu laa pV aku 8 888 888 yaaaa

      Delete
  7. Tahniahhhhhhhh sistur....hm.. nak try la next timeeee... Iolz pun x bocer...hehe.. iolz pun terasa nak buat giveaway gak la.. lol. Hahahahhaaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe lepas ni try dan join PV giveaway blog Sis tau 8 888 888 ya Nonnn

      Delete
  8. wow hadiah hebattt.. kenyang 2,3 orang. tahniah sis

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.