LEGOLAND® MALAYSIA RESORT WILL REOPEN FROM 26th NOVEMBER ONWARDS!


LEGOLAND® MALAYSIA RESORT WILL REOPEN FROM 26th NOVEMBER ONWARDS! | Yayy.. jom laaa kita berjimba-jimba di LEGOLAND® lagi! Betul! Esok mereka akan mula beroperasi semula setelah beberapa bulan di tutup sementara bagi menangani wabak Covid19. Dan esok 26th November 2020, LEGOLAND® akan kembali di buka semula!

Ye laa time cuti-cuti sekolah ni kan, mana lagi Ibu Bapa nak bawa anak bercuti dan bermain. Di LEGOLAND® ni je laaa tempat kami di Johor yang boleh kami pergi. Nak bercuti tempat lain, memang tak laa kan, dah banyak tempat Red Zone dan masih lagi dalam Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB), so kita 'Play in LEGOLAND®, Stay in Johor' aje laa buat masa ni. 

Bagi korang yang belum ada plan lagi nak kemana bawa anak-anak bercuti, haaa marilah ke LEGOLAND®, sebab mereka sedang buat promosi jualan tiket 4 Annual Pass dan dapat FREE night stay, juga diskaun 40% of Day Ticket dan banyak lagi promosi. 

Dan bagi korang yang belum ada date lagi dan belum ada plan nak bercutinya bila, korang boleh dapatkan promosi, 'Play in LEGOLAND®, Stay in Johor Package (Buy now, Stay later)'. Voucher pembelian sah laku sehingga 30th June 2021. So jangan risau, beli sekarang, cuti kemudian konsepnya hehehe. 


Following the government’s announcement regarding the end of the CMCO in Johor, LEGOLAND® Malaysia Resort announce that they will be reopen from 26 November onwards. 

Book your staycation at LEGOLAND® Malaysia Resort for as low as RM539 per night inclusive of Breakfast for 5! What is more awesome that you can Book Now, Stay Later and it's valid till 31st March 2021.

Purchase 4 Triple Park Annual Passes and get 1 Night stay at LEGOLAND® Malaysia Hotel FREE! Unlimited entry to all parks for 365 days and pamper yourself with the FREE 1 Night stay!

During this time, LEGOLAND® Hotel and SEA LIFE Malaysia will be open Thursdays - Sundays while LEGOLAND® Theme Park and Water Park will be operational from Fridays to Sundays.

LEGOLAND Malaysia Resort will reopen from 26th November onwards

If you are just as excited for the reopening, do stay tuned or go to official Facebook and Instagram as they will be announcing some awesome deals. These promotions will be flexible so that you and your family can travel to visit when you are ready. 

Don’t forget to also participate in today’s 30-Day LEGO Challenge to win cool prizes as well! And also this holiday of the year is back, with the sweetest celebration - Candyland! Come and explore the giant LEGO Christmas tree, unforgettable seasonal Shows, meet LEGO holiday characters, and try out they sweet savoury of F&B special and more!

Play in LEGOLAND®, Stay in Johor Promotion : https://bit.ly/3m39R7a
Buy now, Stay later Promotion : https://bit.ly/361ciRS
Brictucalur Holiday - Candyland : https://bit.ly/36ZvwXi


P/S: Tak sabarnya nak berjimba-jimba di sini!!.. Jomm siapa nak ikut? Lalalalalala... 

13 comments:

  1. tak pernah lagi jejak kaki ke sini... seumur hidup baru dua kali ja pergi johor.. covid please go away.... nak jalan2 johor lepas ni.. huhuh

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah, semoga kembali masyuk bisnes legoland lepas ni..yang penting SOP terus jaga..

    ReplyDelete
  3. Moga cepat lah covid-19 ni berakhir. Plan nak bawa anak-anak ke Legoland. The best theme park...:)

    ReplyDelete
  4. wah bestnya! Johor dah tak ada PKPB kan? bolehlah rancakkan balik industri pelancongan dalam negara. kite pun tak sabar nak tunggu pkpb ni habis, nak balik kg tengok mak ayah

    ReplyDelete
  5. I am so exciting for Legoland, my daughter & my parents been there once, would love to bring my daughter go again for Christmas. Hopefully CMCO will be better! So we all can travel with safe.

    ReplyDelete
  6. Wah, Legoland dah bukak balik? Hmm beruntung la org Johor. Kita yg Klang Valley ni mampu tengok je la.. 🙁

    ReplyDelete
  7. alaaaa tak boleh nak rentas negeri! Bestnya dah boleh have fun dekat sini. Untung le orang Johor

    ReplyDelete
  8. Wah bestnya Legoland dah bukak semula. Memang plan nak bawa anak anak tapi tuhlah tak boleh rentas negeri. Hanya mampu huhuhu jelah dari jauh.

    ReplyDelete
  9. Rindunya nak beriadah di taman tema lagi.. Last time pergi Legoland ni pun few years back dah.. tak pernah stay lagi kat situ.. boleh la grab this deal..

    ReplyDelete
  10. Tapi ni tetiba kes dekat JB naik mencanak, Legoland still reopen ke sis?

    ReplyDelete
  11. Harap pendemik boleh diselesaikan dengan secepat mungkin, agar semua boleh back to normal kan.

    ReplyDelete
  12. Harap2 cepat la covid ni hilang. Asyik tgk sis lin post psl legoland je kita xleh tahan nak terjah. Dh lama x pi. Last pi sana tahun 2010. Dulu single la ni dah berempat dah. Hahhaha

    ReplyDelete
  13. Congrats LEGOLAND for their re opening. I nak bring kids there once CMCO is lifted. They miss all the fun time there a lot

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.