JOM KITA REHATKAN MINDA, OTOT DAN ORGAN DALAMAN SEKEJAP

JOM KITA REHATKAN MINDA, OTOT DAN ORGAN DALAMAN SEKEJAP | Ayuh laaa kita! Kemana? Hahaha tetap di rahsiakan dulu macam biasa. Maklumlah ada spesis 'perosak' kang yang baca dengki dengan kebahagiaan orang. Ada je kang nak wahtsapp dan mencelah meroyan bagai hahahaha. Siapa? Kau makan cili, kau rasa pedas ye.

Kita rehatkan minda sekejap dari fikir dan runsing dengan hal dunia dan fikir nak masak apa kat rumah hahaha. Ye ler kalau dah kat luar gini, dah tak payah fikir nak masak apa, semua makan luar aje. Lagi plak berdua aje dengan Suami, lagi lee senang, makan aje mana jumpa.

Rehatkan otot juga dari bekerja tak henti-henti. Kalau kat rumah tak reti duduk diam, ada je kerjanya, dan kerjanya pulak tak habis-habis. Siap yang ini, yang itu belum, siapkan yang itu, yang ini pulak tak siap, aishh pelik juga ek hahaha.

Dan tentunya organ dalaman gak kena rehat, sebabnya time cuti ni, tak fikir nak makan heavy-heavy, makan laa seadaanya dan makan apa yang nak makan. kalau duduk rumah, mak aii, segala bagai kat dapur ko nak masak dan makan. Tak kenyang makan pulak jajan hahahaha. Hancuss diet.!


So kita cuti-cuti Malaysia aje kejap ya. Ni pun sambil selam minum air. Suami ada team building dan family day di sini. So bermalam di sini semalam then esok nak hadiri dua majlis kahwin. Makan nasi minyak esok hehehe. Harap-harap ada laaa telur pindang.

Okaylah nanti sambung ya. Nasib baik gak bawa laptop, sementara menunggu Suami habis kerjanya ni, sempat update posting ni dalam bilik. Kejap lagi nak bersiap-siap untuk dinner malam ni. Dengarnya tema 'Masquerade' ko hahahaha...Sis akan pakai baju yang Suami belikan. Sis pun tak tau Suami belikan baju, tau-taunya dia balik bawa baju, suruh pakai ini malam..baju apakah itu? jeng jeng jeng...

Kalau sempat dapatlah amik gambarnya, kalau tak, tak dan le nak bergambar ya hahahaha...sebabnya Sis kurang gemar amik gambar time malam dan suasana gelap, So kita tengok dulu suasananya nanti. Kalau okay, adalah Sis update ya. Dan Sis akan update di IGs Sis..tungguu..


Okay bye..


P/S: Angin kuat betul, seronok duduk tepi pantai..

4 comments:

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.