Header Ads


LEGOLAND® MALAYSIA MENAWARKAN DISKAUN SEHINGGA 30% UNTUK TIKET HARIAN!


LEGOLAND® MALAYSIA MENAWARKAN DISKAUN SEHINGGA 30% UNTUK TIKET HARIAN! | LEGOLAND® Malaysia Resort menjemput korang bersama keluarga untuk sama-sama memeriahkan sambutan tahun baru cina mereka bagi menghargai dan sambil mempelajari tentang Warisan dan tradisi Cina melalui pelbagai aktiviti dan permainan.

Tahun ini, dalam perayaan Tahun Tikus, LEGOLAND® menjadi tuan rumah bagi Tahun Baru Lunar yang pertama, di mana korang dapat melihat dan menyaksikan persembahan graceful Chinese folk dancers, acrobatic High Pole Lion Dance, enigmatic face changing performance & banyak lagi aktiviti yang di sediakan.

Sangat meriah dan happening!




Selain daripada pertunjukan kebudayaan, korang juga boleh join The Rat Race, di mana setiap keluarga perlu bekerjasama sebagai satu pasukan untuk menyelesaikan aktiviti seperti membuat LEGO Zodiac Rat mereka sendiri atau membina Raksasa LEGOLAND® LEGO Orange, dan menyertai aktiviti dan permainan tradisonal Yoyo Cina.

Pemenang akan menerima hadiah edisi terhad dari LEGOLAND®.




Dari 18 Januari hingga 9 Februari, pelbagai aktiviti bertemakan Tahun Baru Lunar yang akan berlangsung di LEGOLAND® Malaysia Resort termasuk: -
  • Monkey King Appearance – Spot the Monkey King as he parades around the park causing mischief.
  • The Ninjas – The Ninjas will be making their debut show at LEGOLAND® Malaysia Resort and showing off their breakdance moves!
  • LEGO Build Activity – Friends & family can usher in the Year of the Rat in the typical LEGOLAND® style by working together to build the best Lunar New Yearthemed LEGO creation!


What’s happening at SEA LIFE Malaysia this Lunar New Year?

Jom terokai aktiviti yang menyeronokkan & saksikan pertunjukan menyelam LNY khas di SEA LIFE. Malah korang juga berpeluang untuk melihat God of Fortune yang berenang dalam tangki akuarium.

Tak lupa juga, aktiviti menarik yang korang boleh join di sini adalah Ang Pow DIY, dimana korang boleh buat ang pow raya cina korang sendiri. Menarikkan. Dan jika korang bertuah, korang juga akan mendapat Mandarin Orange Giveaway !




Year of The Rat Promotions

Bagi korang yang inginkan kepuasan dan ingin alami sepenuhnya keseronokkan bermain dan menginap di sini, LEGOLAND® resort menawarkan diskaun 30% untuk semua tiket ALLDAY yang dibeli dari 6 Jan hingga pertengahan Feb 2020 dan berpeluang untuk menaik taraf ke pas tahunan untuk LEGOLAND® 365 hari unlimited!

Korang juga dapat penjimatan sehingga RM420 untuk penginapan yang akan datang di LEGOLAND® Hotel dari 1 Januari hingga 29 Feb jika mereka menempah sebelum 31 Januari 2020 (LAST DAY!) melalui laman web rasmi.

Cepat sebelum promosi tamat !



Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang aktiviti yang menarik dan pembelian tiket, sila ke laman web rasmi, www.legoland.com.my atau melalui laman media sosial di Facebook dan Instagram.

Thank You LEGOLAND® for having us! 🍊


P/S: Gigih Sis ko pasang LEGO Tikus tu tau! Hahaha comelkan...hehehe

30 comments:

  1. alorrr comel sangatttt tikus tu..hahahahhaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe kannn, ko punya dah buat ke Sunah?

      Delete
    2. belummm...aku kan simpan je...hahahaha

      Delete
    3. Aiyooo simpan nak buat apa haa? Pasang lerrr...

      Delete
  2. teringin nya nak pergi legoland. tapi sampai sekarang takde rezeki lagi. in shaa Allah tahun ni target nak sampai ke legoland. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. One day ada laa rezeki tu ke Legoland Aeril..

      Delete
  3. saya tak pernah pergi legoland. dulu teringin nk pergi tapi...x kesampaian. selamat tahun baru cinaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe, one day akan sampai juga...makin hari makin meriah Legoland hehehe

      Delete
  4. wow that's such a great deal. i am planning go legoland too

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yay! Come and visit & stay at Legoland...30% diskaun...

      Delete
  5. The Year of Rat block is so cute! I have one too but haven't have time to build it. wish to go back LEGOLAND with my girls

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup..so cute..and more thing it big Rat! hahahaha

      Delete
  6. Tahun tikus adalah tahun kelahiran sy. Hehehehhe.. bestnya kalau dpt bawa anak2 dtg legoland ni. Comel betul tikus tu. Geram. Heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waaa tahun tikus juga ye, sama anak Sis..insyaAllah ada rezeki sampailah Legoland..

      Delete
  7. cuti-cuti nie bolelah pergi Legoland. Diskaun pun menarik. Budak2 pun suka main2 kat sana. tq for sharing

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannnn, ada rezeki mai le datang legoland, tengah promosi...

      Delete
  8. Alaaaa. Tinggal seminggu je lagi. Tak pernah lg sampai legoland. Nmpk aktiviti untuk LNY macam best je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn, aktiviti dia memang best..tak pe ada rezeki jom menginap di sini...

      Delete
  9. Comelnya lego tikus tu. Percaya tak Rawlins tak pernah lagi sampai kat Legoland. Anyone nak ajak I pegi Legoland tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kann..comelkann..One day nanti sampai gak nanti...
      Nanti ada peluang Sis ajak Rawlins ya...

      Delete
  10. Murah dan berbaloi. Saper nak pergi legoland..time nilah untung beli tix dengan harga yg ditawarkan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn sangat berbaloi...bila dah offer kena cepat-cepat pergi...

      Delete
  11. Bestnya Legoland.. Teringin nak pi bawak anak2 ke sana... Tapi nak drive dari Penang alahai jauh sgt rasa dia... Tapi serius teringin nak ke Legoland bawak anak2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Whoaa jauh tu, kalau nak datang kena menginap gak ni..kalau tak letih badan kannn..

      Delete
  12. Best promosi Legoland. Last pergi masa bulan 11. Rindu nak pi lagi. Nanti nak cari masa gi sana lah. Tak pernah boring kalau masuk Legoland ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn, sama Sis, setiap kali dapat je offer ke sana, mesti nak pergi...rugi tak pergi, tiket dah le mahalkan..

      Delete
  13. Ouhh tahun ni tahun tikus ek Sis Lin. Suami ku tahun tikus. Dia ada lah tanya ritu tahun ni tahun apa. Hahahaha.

    Belum ada rezeki nak ke Legoland lagi..insyaallah 1 day bawak anak² sekali jalan².

    Ada promosi 30% kalau beli tiket sebelum pertengahan feb ni. Jgn lepaskan sapa yang berhajat nk kesana

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe oiyerrr sama dengan anak Sis gak tahun tikus...one day nanti mai laa bawa anak-anak ke Johor...

      Delete
  14. Wah 30% banyak gak tu..bawak anak2 gi legoland memang tak ingat dunia la mereka ni heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn bukan senang nak dapat harga murah gitu...kalau tak memang tak sampai lee sana...

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.