LIRIK LAGU MENGANTUKNYA MUMIA - DIDI & FRIENDS

LIRIK LAGU MENGANTUKNYA MUMIA - DIDI & FRIENDS
Ciptaan DJ Fuzz dan Aziquebeats


Hooo… nak tidur mana?
Hooo… nak tidur mana?

Mengantuk… mengantuk
Nak tidur mana?
Mengantuk… mengantuk
Tolonglah saya

Jumpa katil (katil)
Jumpa katil (katil)
Katil yang bulat
Yeay… nak tidur (okay)

Ouch! Ouch! Ouch! Ouch!
Tak boleh tidur
Tak boleh!
Circlestein punya
(Okay)

Mengantuk… mengantuk
Nak tidur mana?
Mengantuk… mengantuk
Tolonglah saya

Jumpa katil (katil)
Jumpa katil (katil)
Katil segi empat
Yeay… nak tidur (okay)

Ouch! Ouch! Ouch! Ouch!
Tak boleh tidur
Tak boleh!
Itu Squarewolf punya

Mengantuk… mengantuk
Dah boleh tidur
Mengantuk… mengantuk
Dah boleh tidur

Hooo… dah boleh tidur
Hooo… dah boleh tidur




P/S: Dengan Sis ko sekali jadi tersampuk dengar lagu ni hahahaha...

6 comments:

  1. Sama la, baru muat turun untuk anak kelmarin. terngiang-ngiah kat telinga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn..jadi kemaruk duk ulang-ulang dengar hahahaha

      Delete
  2. hahahhaha lagu ni memang berhantu, sampai 34juta orang views video nya... dana pun sama jugak, sekali dengar eh sedap jugak hehehhe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yerr Dana, Sis ko pun dah tersampuk sama hahahaha

      Delete
  3. Trending dah lagu ni..siap dapat anugerah lagi kan...lepas ni kat rumah seremban sure dan confirm anak buat tgok Didi & Friends je la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha bawa kereta buka lagu ni SA, kompom tergelak anak banak hahahaha

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.