Header Ads


WORDLESS WEDNESDAY - CORN DOG


WORDLESS WEDNESDAY - CORN DOG | Yay! Akhirnya dapat juga merasa benda alah ni haaa 'Corn Dog' namanya. Jangan tanya kenapa namanya begitu hahaha. Sedap rupanya ek, makan sebatang tu kenyang ko. Sis beli kat belakang rumah Sis ajer. Sebatang RM 6.

Sis amik dua, satu original satu lagi salut kentang. Dia-dua sedap!


Korang dah cuba? Cubalah.
Kalau pandai dan rajin, buat sendiri, resepinya pun senang.


P/S: Jadi sedap tu sebab makan dengan cheese dan mayonis tu ha...aishhh nak belilaa kang hehehe.

10 comments:

  1. kira murah la tu kak, kalau beli yang cik B punya rm15 kak... dana tak pernah try lagi... teringin nk buat sendiri tapi tak terbuat-buat hehehe...

    yelah dah besar gitu memang kenyang makan 1 ye kak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Erkkk betul ke Dana ? Mahalnya mak oii, bendanya sama je rasanya...agak dia punya ada emas kot hahahaha

      Delete
  2. kaella pun dah penah try ni, tapi kalau beli dekat orang tak terer nak buat tak sedap rasa. ehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kann, kalau Sis pun beli je la nak makan, kalau buat sendiri, kang takde sapa nak makannya..

      Delete
  3. Replies
    1. Nanti cuba laa PC, sedap, kenyang masak sebatang..

      Delete
  4. sila buat, nanti panggil datang makan ok..hahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha tak kowser nak buat, ko nak mai sini, Sis beli je kat belakang rumah hahaha

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.