TAHUN BARU CINA 2020 BERTEMAKAN 'GARDEN OF FORTUNE BLOSSOM' DI PARADIGM MALL JOHOR BAHRU


TAHUN BARU CINA 2020 BERTEMAKAN 'GARDEN OF FORTUNE BLOSSOM' DI PARADIGM MALL JOHOR BAHRU | Tahun baru 2020 menandakan permulaan dekad yang dinantikan, jadi sambutan Tahun Baru Cina ini akan disambut dengan istimewa. Bertemakan ‘Garden of Fortune Blossom', taman bunga peony yang menghidupkan suasana pusat membeli-belah, bersempena tradisi penyatuan keluarga dan rakan yang disambut sepanjang zaman.

Pengunjung boleh memulakan aktiviti Tahun Baru Cina mereka dengan menyaksikan keindahan hiasan bunga peony bersama tanglung merah, disempurnakan dengan melodi lagu klasik Cina, serta lapan burung jenjang yang melambangkan kemakmuran dan panjang umur. Hiasan perayaan ini pasti menarik minat pengunjung untuk bergambar bersama keluarga dan rakan di Main Atrium (Aras Bawah) dari 3 Januari 2020 hingga 16 Februari 2020.Peony dikenali sebagai bunga kemakmuran dan melambangkan kekayaan dan keamanan. Melalui corak yang cantik, kami mengucapkan Selamat Tahun Baru Cina kepada semua pengunjung, bagi meningkatkan lagi kemeriahan, kekayaan dan ketenangan,” jelas Cik Selena Chua, Ketua Pegawai Eksekutif WCT Malls Management.

Tambah beliau lagi, “Di WCT Malls, kami percaya semuanya bermula dengan niat yang betul dan melaksanakannya untuk mencapai matlamat yang memuaskan. Itulah yang kami harapkan untuk semua rakan kongsi, sahabat dan pengunjung sempena Tahun Tikus ini.

Untuk memeriahkan lagi suasana Tahun Baru Cina, Paradigm Mall Johor Bahru bekerjasama dengan Malaysian Medical Association untuk menganjurkan RSH Health Carnival Johor 2020 di Upper Ground Floor Atrium pada 18 Januari 2020.

Acara ini akan dihadiri oleh Menteri Besar Johor, Yang Amat Berhormat Dato’ Dr. Sahruddin Bin Jamal. Ia turut dimeriahkan dengan aktiviti seperti Kem Menderma Darah, Kem Menderma Organ, Pemeriksaan Kesihatan, Demonstrasi CPR, Bengkel Penjagaan Warga Tua, Bengkel Kesihatan dan Demonstrasi Zumba.


Paradigm Mall Johor Bahru turut menawarkan pelbagai ganjaran, penebusan eksklusif dan aktiviti menyeronokkan untuk para pengunjung.

Persembahan Tahun Baru Cina : 

Tarian Singa: 12, 24 & 27 Januari
Persembahan Akrobatik Singa: 19 & 25 Januari
Tarian Naga: 25 Januari
Orkestra Cina: 19 Januari
Pertukaran Topeng Muka: 12 & 24 Januari
Pertunjukan Kung Fu: 24 Januari
Persembahan Dram: 19 & 26 Januari

Sambutlah kedatangan Tahun Baru Cina dengan aktiviti menyeronokkan dan sajian menyelerakan di Paradigm Mall Johor Bahru! Saksikan hiasan bunga di pusat membeli-belah ini dan jangan lupa untuk menyaksikan persembahan klasik yang telah disediakan.

Untuk maklumat lanjut tentang aktiviti dan promosi, sila layari laman web pusat membeli-belah dan
platform media social berikut:

Laman Web : Paradigm Mall JB: www.paradigmmall.com.my/jb
Facebook : Paradigm Mall JB: https://www.facebook.com/ParadigmJB
Instagram : Paradigm Mall JB: https://www.instagram.com/paradigm.jb/


P/S: Lama betul ke Paradigm Mall ni..nak raya CNY ni mesti meriah kan!

2 comments:

  1. Replies
    1. Jommm...tunggu Sis ko balik bercuti tapi raya dah habis hahahaha

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.