Header Ads


WORDLESS WEDNESDAY - BURGER DAGING CHEESE LELEH


WORDLESS WEDNESDAY - BURGER DAGING CHEESE LELEH | Hurmm dah tinggal beberapa hari aje lagi nak raya ni, time berbuka pun dah takde selera nak makan nasi atau makanan yang ruji. Bukan takde idea tapi nafsu makan dah kurang. Kalau anak-anak pun sama, sampaikan ada ketikanya kami minum air, layan tv dulu, buat maghrib then baru makan.

Kecuali kalau ada Suami berbuka sekali. Memang Sis masak macam biasa je laa, sebab Suami tu kena makan nasi, kalau tak nasi, dia beli ketupat atau lemang dan menu raya dia tu.

Dan semalam, Sis anak beranak makan hanya Burger Cheese Leleh jerr... pun kenyang..
Sahur memasing bangun minum air terus naik tido hahahaha..



P/S: Harini meu apa? Nak goreng mee hoon aje..ringkas! 

17 comments:

  1. alaaaaa silap pi tengok time tengahari ni. hahahahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha kang pi masuk lagi yaaa...hahahaha ada nasi ambang hahaha

      Delete
  2. sedap ni.hehe

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Hahahaha silalah menjilat skrin hahahahahaa

      Delete
  4. aduuuuhhh,walaupun lagi beberapa minit.. T^T

    ReplyDelete
  5. Nasib baik malam2 baru bukak blog
    Kalau siang2, bukan cheese aje yang leleh
    Air lio pun leleh

    ReplyDelete
  6. Haah lah, Kak Sue pun tak ada selera sangat nak makan nasi. Hari nie berbuka buat Mee Hoon Sup tapi stand by juga nasi sebab suami Kak Sue pun jenis nak kena ada nasi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaa Kak, rumah ni dah taknak makan apa-apa, adeiii semalam je makan nasi ambang, selera semua...hrni nak goreng mee..

      Delete
  7. haduii...cheese dia..rasa nak tambah lagi cheese tu..eh..tetiba rasa macam dah lama tak makan burger ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Silalah beli, sedap plak sesekali makan burger Eda..

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.