WORDLESS WEDNESDAY - NASI LEMAK PASIR GUDANG


WORDLESS WEDNESDAY - NASI LEMAK PASIR GUDANG | Kelmarin ternampak di group makanan delivery Pasir Gudang ada yang menjual Nasi Lemak ni dan nampak sangat menyelerakan. Rata-rata baca komen semua rekemen sangat beli dengannya. Nasinya banyak, sedap dan murah kata dalam komen tu. 

Yaa hanya RM3 sahaja COD terus sampai depan rumah. Ada delivery pagi dan petang. Masa sampai pun panas-panas lagi Nasi Lemaknya. Dan pembungkusannya memang menarik perhatian. Bila buka dan makan, ternyata memang nasinya banyak, sambalnya sedap,  telur sebiji dan yang bestnya kacangnya banyak weii.. nikmat!!

Yang nak cuba sekitar Pasir Gudang, boleh wahtsapp Shikin +60 19-789 2403

Nasi Lemak Sedap Pasir Gudang

Nasi Lemak Sedap Pasir Gudang

Nasi Lemak Sedap Pasir Gudang


P/S: Sangat ikhlas orang yang menjualnya.. Moga bertambah rezekinya...aamiinn.. 

24 comments:

  1. unik betul cara dia bungkus tu, kat umah kita ada nasi lemak sedap, puas makan, nasi banyak dan yg penting sedap

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaa Kak, order sebab tertarik dengan pembungkusan dia, then baca komen semua kata sedap..ternyata memang sedap..

      Delete
  2. kacang masuk terus dalam sambal... dah la feveret kacang sira sambal tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Banyak sungguh kacang diaA zian, tak lokek..

      Delete
  3. nampak sambal dia berkilat. sedap ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sangat sedap.. tak pedas tapi memang sedap..

      Delete
  4. Jauh pulak dr shah alam. cantik depa balut nasi lemak ni. menarik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn, pembungkusan dia buat ramai tertarik.. sepadan dengan harga dan rasa..

      Delete
  5. Ala Lin ni.. Tayang Hari tuntayang Nasi Lemak Daun Simpor.. Dah menjejeh air liur sampai saya terpaksa masuk hutan cari daun Simpor.. Ni Nasi Lemak Pasir Gudang pulak... Jenuh saya nak memPasir Gudang kan nasi lemak lepas ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha silalah buat MamaCella.. Nasi Lemak ni bungkus gini pun sedap, lagikan pulak kalau yang daun sempor tu hahaha

      Delete
  6. Menarik betul nasi lemak tu ha...unik..x pernah nampak bungkusan macam ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaa SA, unik tapi sedap.. berbaloi beli bebanyak haritu..

      Delete
  7. murah dan portion nya banyak..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan Cik Nor, biasa murah, rasa tak padan dengan harga, tapi yang ni sedap..

      Delete
  8. Ini yg tengah viral kat ig makanan johor, nasi lemak separuh bogel hahahah... kLau banyak isi, semua sedap ,banyak rm3 je memang best

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup Dana.. ramai dah orang beli dengannya sampai tak memang tangan katanya...

      Delete
  9. nasi lemak klu ada kacang is my favorite :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn, lagi pulak kalau kacangnya tak lokek..

      Delete
  10. Replies
    1. Hehehe yup sedap, berbaloi dengan harganya tu RM3...

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.