BERTAMBAH LAGI KOLEKSI BAWAL AMEERA ZAINI AKU


BERTAMBAH LAGI KOLEKSI BAWAL AMEERA ZAINI AKU | Uishh bulan ni banyak betul laa perangai TER TER TER Sis ko, baru ni TERbeli Owl Diffuser Young Living, kemudian TERlagi beli Norwex Kitchen Cloth, dan semalam sampai pulak tudung TERbeli bawal Ameera Zaini koleksi design tu hahaha.. semuanya ter ter ter aje ekk.. 

Lantak lerr orang nak kata apa, janji puashati Sis dapat membelinya. Membeli itu hak memasing, kalau rasa ada budget, ikutkan aje kemahuan tu, tapi kalau tak ada budget, bagus diamkan aje, anggap aje bukan keperluan.. Faham?..

Bagi Sis membeli tu satu kepuasan, tapi takde laa nak membeli aje, kalau kat Shopee tu, beratus dalam chart tapi tak de nyaa check-out membeli, saje jee suka simpan hahaha.. sampai kalau anak pinjam kejap handphone nak membeli Shopee, anak pun terkejut, aje gile banyak betul Mak dia add to chart hahahahaha.. 

Bawal Ameera Zaini

Rasa macam lama tak membeli Ameera Zaini, sekali semalam sampai, kemain lawaa bag pakaging bawalnya.. terkesima Sis nengoknyaa.. Cantikkan..?

Kalau yang ada lihat IGs story Sis sebelum-sebelum ni memang banyak dah juga Sis membeli koleksi bawal Ameera Zaini ni. Suka beli dan pakainya. Pertama kali beli aje dan pakai terus jatuh cinta. Mudah nak bentuk dan selesa, kainnya kalau pakai telinga tak pekak.. 

Lagi satu bawal dia pun anti kedut juga. Kadang kalau basuh mesin pun, keluar aje mesin, tidaklah begitu renyuk. Tu yang Sis suka, gosok jadi mudah, baik guna sterika atau pun jenis steam. Tapi Sis lebih suka steam, cepat dan licin hehehe..

Baru ni koleksi bawal Ameera Zaini cantik gile semua design. Corak dia, warna dia semua cantik... baik-baik Sis hanya scroll aje status wahtsapp Mek Onie tu, last-last TERorder dengan dia.. aduiii TERbeli namanya hahahaha.. tu pun nasib baik cepat weyyy, kalau lambat sikit, memang selalu SOLD OUT aje.. 

Dan lagi satu yang Sis suka, bawal dia besar, macam bidang lebih dari 45'.. kalau pakai tu memang menutup aurat dada kalau di lepaskan.. elok sangat kann.. sesetengah bawal, nampak kecik dan pendek depannya, tapi bawal Ameera Zaini besar dan lebar, walau dah lipat segitiga. 

Yang dah pakai dia tau laa.. 

Bawal Ameera Zaini

Nak tengok koleksi bawal Ameera Zaini? 
Korang klik aje details yang Sis beri di bawah ni ya.. 

Sangat rekomended, kalau korang nak cuba atau membelinya, boleh order dengan kawan Sis ni, Mek Onie, dia antara Personal Shopper dan Stokis Ameera Zaini terhebat yang Sis kenal, servis pun cepat, jawab mesej pun pantas..Yang bestnya, kalau ada rezeki korang, Mek Onie rajin dan suka bagi gift.. murah rezeki dia.. 

Personal Shopper Ameera Zaini Mek Onie 
Whatsapp : 012 - 953 9806

Moga di murahkan rezekinya Mek Onie.. aamiinn.. 


P/S: Udah-udah lee dengan TER TER TER ko tu Sis oii kakakakakah... :p

18 comments:

  1. Kita dah tobat ter ter ni, Lin.

    Eh, Mana gambar sis berbawal baru tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha kita ngeri Kak nak bukak dah apps..
      Hahaha kita lupa nak upload sini, nanti laa pakai baru upload...

      Delete
  2. Sebab pkp jarang keluar rumah, so takde lq beli tudung baru. Nak selfie pun segan, muka dah kembang setalam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooo Sis pulak, pantang nampak cantik, tu lee kata asyik TER TER aje kejenya hahaha

      Delete
  3. Mudah iron tu yang dicari Sis. Silap-silap takyah iron lagi-lagi kalau keluar malam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yee PC< suka lepas basuh pun tak renyuk macam haperr

      Delete
  4. hahha ako dah lama gila x beli tudung...
    skrg suka pakai saurng je, x sempat nk belit2 mcm dulu..
    pasni bole la try klu sesuai ngan ako...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kekeke aku ko tau je laa, pantang nampak bawal lawo, mulalah ter ter ajeee...
      Tapi tudung sarung pun beli gak hahahaha

      Delete
  5. Suka juga bawal terutama yang anti kedut. Tahun ini belum lagi shopping tudung. Tq for sharing.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaa Amie, senang nak adjust pakai depan tu, sekali lipat siap terus..

      Delete
  6. Semalam wak pun terbeli bawal emas
    Buat singgang sedap

    ReplyDelete
  7. rasanya kan, mmg perempuan la.. shopee cart penuh tapi tak check out hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha shopee Sis dalam cart ada 900 lebih Atie oiii ko ngase? Hahahaha

      Delete
    2. 900??? Cik TK punya yang add to cart tak check out check out tu pun 20 lebih item je..

      Delete
  8. Comel lak beg dia tu. Ohh Onie jual. selalu nampak Onie promote gak. Semoga maju bisnes Onie. Aaminn

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaaa Fizah, lama tak bekli, rupanya dah ada bag dah.. cantikkk

      Delete
  9. Tak pernah beliii.. Ohhh. antikedut ehhh. niceeee

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.