KENAPA READING LIST DASHBOARD BLOGGER AKU TAK BOLEH BACA NI?


KENAPA READING LIST DASHBOARD BLOGGER AKU TAK BOLEH BACA NI? | PELIK tapi benar, itulah kedjadiannya dah masuk hari ke-empat ni. Tak tau kenapa reading list dashboard blogger Sis tak boleh baca ni, hurmmm ada blogger yang sama masaalahnya dengan Sis ke?.. 

Bila di tanya group-group blogger Sis lain, ada yang kata okay jer, tapi ada juga yang sama kesnya macam Sis ni.. tang nak baca reading list tu haaa yang tak boleh bukak. Lain semua okay.. Yang geramnya bukan di laptop aje, di handphone pun dah jadi sama juga tak boleh baca, eeee geram pulak kita.. 

Puas laa Sis sign-out, pastu log-in semua Gmail ke, blogger.com ke, ehhhh sama jee.. dah clear history, clear cache, dan clear segala yang bersangkut paut lerr, pun samaaaa juga... pelik ni.. awat ek???..

Kenapa Reading List Dashboard Blogger Aku Tak Boleh Baca Ni?

Bila kita klik reading list tu, dia akan loading lamaaa di situ macam dalam gambar atas ni.. lepas tu dalam beberapa minit dia akan keluar pulak 'hasn't published any post', aiyooooo apakeheiiii laaaaa ni... stress pulak Sis ko beberapa hari ni.. 

Ye laa walaupun Sis ko ni jarang-jarang nak blog-walking, tapi at least Sis boleh baca apa yang kengkawan update dan Sis baca melalui telefon, ni jangan kata laptop, kat handphone pun tak boleh baca ni, adoii masaalah betullah.. 

Kenapa Reading List Dashboard Blogger Aku Tak Boleh Baca Ni?

Nak solve problem macam mana pun Sis tak tau.. ke blogger.com nak update interface baru lagi, ke ada yang sedang di perbaiki, tapi kenapa orang lain boleh bukak pulak kann, Sis punya tak boleh... tak ke pelikk tuuu.. 

Semalam pun ada Sis baca, ada juga blogger hadapi masaalah yang sama macam ni, pun sama pening tak tau nak buat apa.. so korang kot laaa tau apa nak buat atau tau kenapa jadi macam ni, nanti komen di bawah dan beri penjelasan yaa.. 

Buat masa ni memang Sis blur, tak tau nak buat apa, dan hingga ke posting ni update pun, masih juga tak boleh bukak reading list tu.. naik fed-up kita di buatnyaaa... grrrrrrrr.. 

Jangan lupa tau, kalau sapa yang tau, komen yaa.. makaseh...


P/S: Harini bizi macam biasa, 'dating' hehehehe.. 

14 comments:

  1. ida klau jadi mcm ni mau jadi suspend giler...

    ReplyDelete
  2. hahahah ako x pernah check reading list ni sbb jarang tgk kat situ..
    tp since ko citer ni ako pun buka part ako mmgxde juga ...

    ReplyDelete
  3. syu punya okay. hrp2 sis lin punya reading list dah bleh tgk.

    ReplyDelete
  4. SA ingat SA sorang je kena...rupanya Sis Lin pun...

    ReplyDelete
  5. sy punya ok.. kalo jd camni mmg suka nk blogwalk.. aduhh

    ReplyDelete
  6. saya pun kena juga, terus hilang mood nak blogwalking bila jadi macam ni :(

    ReplyDelete
  7. Samalah dengan saya. Sehari dua ini memang begitulah keadaannya. Susah nak blogwalking sebab banyak tak ada dalam bloglist.

    ReplyDelete
  8. Sama Sis..PC ingat PC ada tersalah klik ke..salah setting ke..tengok semua sama tak ada ubah apa-apa.

    ReplyDelete
  9. ooo.... banyak kali refresh 2 ke 3 hari ni. Ingatkan saya sorang aje.

    ReplyDelete
  10. Samalah kita
    Nampaknya ramai yang menghadapi masalah ni

    ReplyDelete
  11. CCL pun hadapi maslaah yg sama juga . Reading list tak function dah 2 3. Hari . Susah nk blogwalking blog rakan rakan yg lain

    ReplyDelete
  12. samalah kita 😅 baru jengah blog pastu mcm ni pulak hahaha hm

    ReplyDelete
  13. Saya punya reading list pun macam ni gak. Dashboard blogger problem kot.

    ReplyDelete
  14. UPDATE : Reading List dah kembali normal harini, alhamdulilah ...

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.