WORDLESS WEDNESDAY - ASAM PEDAS IKAN PARI


WORDLESS WEDNESDAY - ASAM PEDAS IKAN PARI | INGATKAN nak bercerita panjang pasal menu Asam Pedas Ikan Pari ni, tapi tahap kemalasan nak duduk lama depan laptop harini agak 'tak rajin', so Sis masukkan aje la dalam posting wordless wednesday ni. Ringkas tapi terang lagi bersuluh hahahaha.. 

Menu asam pedas ikan pari ni, anak Sis,Yana masak semalam. Lepas dari cucuk vaksin kelmarin, badan Sis agak rasa letih, mata rasa nak tidur aje dan nak baring aje semalam. Tapi Yana macam okay jerr, cuma lengan kami berdua memang sakit, bengkak dan keras. Pagi ni okay sikit dah.. 

So Yana tawarkan diri nak masak semalam. Sis okay jerr, sebab air tangan dia masak asam pedas boleh tahan sedap macam air tangan Sis juga. Ikan pari tu pulak lembut isinya dan sangat-sangat fresh. Beli dengan kejiranan Sis, sekilo dua puluh ringgit. Sis beli dua kilo. Alhamdulilah dapat juga makan asam pedas ikan pari yang sedap ni.. 

Makaseh anak Mak.. 

Asam Pedas Ikan Pari Mudah Dan Sedap

Asam Pedas Ikan Pari


P/S: Hari ini hari 'DIA' ... KAMI menunggu kepulanganmu ❤

6 comments:

  1. asam pedas ni saya sorang ja yg makan dalam rumah ni. kalau nak buat, kena buat sikit ja. hahahaha

    ReplyDelete
  2. Sedapnya asam pedas. Pandai Yana masak asam pedas. Senang sis boleh rehat harini :)

    ReplyDelete
  3. wahhh Yana punya asam pedas nampak sodappp!

    oh, hari ni hari dia ekk..happy birthday kepada dia awak!

    ReplyDelete
  4. Selalunya anak nombor dua memang akan mewarisi air tangan emaknya.. (gimme five, Yana!!!)

    ReplyDelete
  5. Saya masak asam pedas kadang sedap,kadang ke laut..hihihi..
    Orang kata kalau lepas vaksin ada sakit2 tu bagus maknanya ada tindakbalas.

    ReplyDelete
  6. Sedapnyaaa.. lapo lak memalam nengoknya

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.