HAPPY INTERNATIONAL ESSENTIAL OILS DAY 11 JULY 2021


HAPPY INTERNATIONAL ESSENTIAL OILS DAY 11 JULY 2021 | Let’s honor our love for life-changing essential oils today and every day!. SHARE THIS DAY. Share to your favorite social media page. Did you know?. 

When is International Essential Oils Day? July 11

What is International Essential Oils Day? This day recognizes and highlights the benefits that Essential Oils provide to humanity. From non toxic fragrances to whole wellness support, the benefits of these plant based oils are second to none.

Who founded this day? This day was founded in 2018 by Young Living Essential Oils, in honor of D. Gary Young, the pioneer of the modern essential oils movement.

How to celebrate International Essential Oils Day? Essential oils are the lifeblood of plants. To highlight their benefits and keep the essential oil movement alive, people are encouraged to plant a tree, try a new essential oil or share their favorite essential oil with a friend!

Young Livings Premium Starter Kit (PSK)

Sumber Info dan gambar : Nationalday

Dan di bawah ini adalah antara koleksi Essential Oils (EO) juga Diffuser dari Young Living (YL) yang Sis ado. Korang pun sama juga ke dengan Sis guna YL ni?.. dulu memang Sis tak kisah pun pasal benda ni semua, sebab salah satunya mahal oii.., tapi sebab keinginan nak mencuba, dan bila dah cuba guna EO dalam diffuser tu time tidur, alhamdulilah tidur lebih mudah lena. 

Setiap kali tarik nafas tu, terbau EO yang kita guna, lapang rasa dada, dan nyaman tenang ajee rasa sebelum tidur tu, sampaikan Suami pun suka dah.. tu yang sanggup Sis beli satu lagi untuk letak sisi katil untuk Suami hahahaa.. 

Diffuser Feather the Owl

Korang bacalah tu betapa terujanya Sis bila dapat beli set diffuser Owl ni. Dan Sis beri namanya OwLin. Cute kan. Boleh di katakan tiap malam tak pernah turn OFF hahahaha.. 

Young Livings Premium Starter Kit (PSK)

Young Livings Premium Starter Kit (PSK) 
PSK ni Sis belum ada buat posting mengenainya. Nantilah kalau rajin Sis buat yerr hehehe.. 

Car Vent by Young Living

Car Vent Diffuser by Young Living 
Yang ini ada kawan perjiranan sini beri percuma masa Sis beli EO dengannya. Memang syokk woo guna time drive, titis EO Lemon, sedap bau satu kete..


So far alhamdulilah bertambah-tambah koleksi EO Sis. Ada pun banyak juga kawan yang beri. Dan bila ada sale ajerr Sis beli gak dengan kawan perjiranan sini, senang tak payah pos kann.. siap ada group 'orang minyak' gak.. naik fening hakak ko banyak nau group oii hahahaha.. 

Amacam? Korang dah ada juga set-set ni? Atau lebih banyak dari Sis?...

Sis beli pun untuk kegunaan sendiri bukan untuk menjual. Tapi bila Sis kongsi kebaikkannya, ada juga kawan yang nak beli, alhamdulilah... ada rezeki tu tak kemana kan.. Banyak EO yang ada dalam 'wishlist' Sis.. sabo dulu.. kita menabung dulu yaaa hehehehe.. 

Jangan kata bazir.. sendiri guna, sendiri manfaatkan.. 'alah membeli, menang memakai'.. 


P/S: Testimoni sendiri : Tidur memang mudah dan minda tenang jee sebelum tidur.... 

1 comment:

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.