WORDLESS WEDNESDAY - ACAR IKAN MASIN


WORDLESS WEDNESDAY - ACAR IKAN MASIN | MASA post ni di buat, Acar Ikan Masin tu dah pun licin dan selesai hahaha.. yerr dah seminggu Sis beli, tentunya laaa dah habis makan. Pertama kali ni order Min'z Acar Ikan Masin dari blogger Bebelan Cik Min ni.. yerr tokeinya dia lerr, dia yang masak, dia yang marketing dia yang posnya.. servis tip top..

Rasa acarnya pun sedap, takde lee kata ikan masin, tapi rasa masin, naheee naheee salah pemahaman korang tu.. Tentunyalah ikan masinnya dah di proses untuk hilangkan rasa masinnya, kalau ada pun rasa masin-masin ikan masin jerr, tapi bukanlah rasa masin nak mampos hahahaha.. 

Korang kena cuba sendiri baru tau, sebab ikut tekak memasing kann, kang Sis kata sedap, ko kata tak pulak, so kena cuba.. dah cuba baru boleh komen yerr.. 

Korang nak order, boleh order di Shopee ajer. Bukan Acar Ikan Masin je Cik Min jual, produk Shaklee ada, produk Young Living pun ado.. follow jer dia dia facebook atau di Instagram dia.. 

Min'z Acar Ikan Masin

Min'z Acar Ikan Masin

Min'z Acar Ikan Masin


P/S: Sambil buat makan sambil beramal jariah, support bisness kengkawan kan... 

2 comments:

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.