AKHIRNYA TERMINUM SECAWAN KOPI SETELAH 42 HARI CUT SUGAR

AKHIRNYA TERMINUM SECAWAN KOPI SETELAH 42 HARI CUT SUGAR | Yerrr akhirnya TERminum juga Sis ko secawan kopi kombat ni gara-gara pujukan si Sunah, hahaha. Ishhh boleh tahan dia memujuk tau, merayu-rayu suruh minum, padahal....sendiri yang memberontak nak minum kopi..fitnah semuanya!!!

Huhuhu dah beberapa kali keluar event, Sis ko kena tahan nafsu aje minum Latte yang tawar hebeh tu, nak telan Latte tu sampai berkerut-kerut dahi Sis, sangat tak sedap! Macam manalah ek orang yang minum kopi) takde gula tu, sedangkan Latte yang takde gula ni pun Sis ko terkulat-kulat nak telan oii.

Sebenarnya bukanlah tengah diet ke nak kurus ke oii, cuma Sis tengah cut sugar aje dalam minuman. Alhamdulilah dah bertahan selama 42 hari, last minum kopi di Coffee Bean 13/7 lepas, sehinggalah ke hari semalam, barulah ada hati nak minum kopi ni haa..

[Baca juga} : https://www.sislin76.com/2019/08/aku-bukan-diet-tapi-dalam-proses-cut.html


Kalau kopi kombat ni memang tak boleh tahan baunya oii, orang lain yang bancuh, orang lain yang bau kesedapannya termasuklah Sis ko ni, tergugat anak tekak den gara-gara Sunah membancuh kopi kombat tu.

Tapi takpelah, shesekali apalah salahnya kan..hehehehe.. Jangan selalu, kalau selalu, bukan cut sugar namanya hahaha.

Apalah Sis ko membebel pepagi ni ek hehehe, takpe buat hiburan pagi korang, jangan monday blues okay! Semangat okay, tak kiralah kerja ke sekolah ke, duk rumah ke, kena semangat!!.. Tak elok bad mood ni, nanti cepat tua. hehehe..

[Baca juga] : https://www.sislin76.com/2019/08/selamat-pagi-kelebihan-hari-isnin.html

Okaylah, nanti sambung lagi..harini nak keluar jap, nak ajak Sunah jenjalan cari makan opsss...hahahaha..Jom Sunah kita bersiap!

Jumpa nanti korang!
Bai..


P/S: Tahniah buat diri sendiri, semalam blog dah cecah 4 juta! ๐Ÿ’—

16 comments:

  1. Tahniah, Lin.. dah capai 4J plus.

    Takpelah terminum.. hari ni terminum lagi.. esok.. ter lagi, hahahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehee makaseh Kak @SEri..
      Hahaha ngeri bila TER ter ter aje ni huhuhu

      Delete
  2. Mantap sis lin bertahan 42 hari. Nur mampu tahan seminggu je ๐Ÿคฃ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe semangat @Nur, insyaAllah boleh, pelan-pelan..

      Delete
  3. harapnya ter tu bukan sekali sekala...hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tau takpe, harapnya begitulah @Rohaida ..

      Delete
  4. sekali jer ye Sis...jangan terlebih plak...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yerr ngeri dengo ter ter ni tau @Suria hehehe

      Delete
  5. Hebat Sunah dalam memujuk..dah boleh jadi good seller

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha iyerr Tuan @Hanafi, dia seorang yang sangat pandai memujuk..hehehe

      Delete
  6. Wahhh dah 4 jooota.. Hebat la, nanti dah kaya jangan lupa kawan2 penyumbang viewer. Hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulilah @AZ...terima kasih juga sentiasa menyokong kepada sumbangan PV blog Sis hehehehe

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.