TAK BOLEH TIDUR !

TAK BOLEH TIDUR ! | Saat menaip ni, memang mata tak boleh nak tidur, maka Sis bukalah laptop update dan setting mana perlu, buat schedule blog dan terus rasa terbeliak mata Sis ko saat ni..adeiiii dah kenapa pulak mata ni tak boleh tido!

Ke kenyang sangat melantak buffet tadi petang, tapi tidaklah banyak benar Sis makan, jamah-jamah mana yang ada jer..nak kata batuk, takde pulak, batuk nampak dah okay sikit... ermmmm atau pun fikir macam-macam dalam kepala ni....ishh takde benda pulak nak fikirnya..

Anda fikir Sis ko ada masa nak sakit kepala?

Tapi yang sebetulnya tak boleh tido sebab apa tau...

Rindu SUAMI 😭 ..

Tu sebenarnya perasaan sekarang ni...biarlah orang kata mengada-ngada ke, tapi memang benar, Sis rindu Suami Sis yang jauh nun di sana..huhuhu..

Tapi...yang korang ni, kenapa tak tidur lagi haaa???


Awak rindu saya ke? Hahahahaha...

Dah dah pi tidur sana laaa, Sis nak tutup laptop dan cuba tidur...kalau tak boleh tidur, kita bukak zikir penenang, kot mana tau lama-lama tertidurkan...

Okaylah, selamat pagi malam, semua ...
Jumpa post seterusnya...
OkBai..



P/S: Esok nak masak ketam masak balck pepper...yumssss...

8 comments:

  1. Kak Sue pun tak boleh tidur juga semnejak dua menjak nie.. cuma malam nie macam mengantuk awal sikit. Udah rasa nak tutup mata sekali ternampak post nie.. terkejut babeng sekejap gambo tu.. hehehe.. nite Lin.. semoga dapat tidur dengan lena ya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yerr Kak @Sue, susah betul nak lelap sejak menjak ni...
      Hahaha ingat ke dah memalam takde sapa nak baca dah hahahaha...

      Mosning Kak Sue ...

      Delete
  2. Rindu suami 🙂 Memang gundah gulana hati.

    Tapi kenapa ada gambar hantu! Hahaha. Nasib baik baca entry ni pagi 😂😂 Tanjat boboi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha yerr @Syaza rindu Suami jadi tak keruan di buatnya memalam tak boleh tido..Gambar antu tu bagi korang bukak baca hahahahaha

      Delete
  3. Replies
    1. Kan baru balik dari sana @Mar...so bila nak tido gini lerrr...

      Delete
  4. Haaaa apesal ni, pegi mana encik husband??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaa incik Suami kerja luar @Az.Com

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.