BELI SELUAR DALAM KAT SHOPEE AJE MURAH

BELI SELUAR DALAM KAT SHOPEE AJE MURAH | Iyerr Sis beli spender (seluar dalam) kat Shopee aje. Murah dan berbaloi. Alaaa buat apa nak malu nak update kat sini, beli seluar dalam je pun, dah memang semua orang beli seluar dalam, so nak malu apa? Sis ko jenis open minded, benda boleh kongsi buat apa nak simpan-simpan.

Bagi mereka yang utamakan brand ke, takpelah, beli aje laa kat soping mall sana, harga memang mahal woo. Sejujurnya kalau Sis beli kat luar pun Sis beli brand Scarlet aje, Trumph ke apa brand lain ke tak pernah beli, bukan tak mampu nak beli mahal-mahal tapi jenis Sis, beli aje laa memana yang biasa janji selesa pakai ye sudah, dan lagi satu, janji pakai seluar dalam!

Tapi sejak terbeli sekali di Shopee, brand Munafie tu, terus rasa best sangat! Sebabnya seluar dia macam girdle, getah pinggang dia sampai menutupi perut semua, so sangat selesa. Rasa macam kita pakai bengkung.



Kat luar sana tu pun ada je jual yang jenis macam ni tapi bak kata Sis tadi ler harga mahal, dan dia jual selai. Biasa selai aje Sis nengok dah cecah sampai lebih dari rm20, tapi yang Sis beli Munafie ni, 5 helai baru rm 12.90 masa ada sale haritu hehehe berbaloi tak?

Pasal tu ler nak kongsi kat korang, benda ada murah buat apa beli mahal-mahal. Beli mahal pun bukan orang nengok pun, hahahaha. Tapi takpelaaa, mungkin mereka yang beli mahal sebab kepuasan si pemakai, so Sis no komen, untuk diri Sis, asal boleh pakai, dan selesa, jadi lerr...janji pakai seluar dalam katanya hahaha.


Yang nak beli macam Sis ni, alaa korang bukak je Shopee then search aje Munafie Panties, nanti akan keluar banyakk item dia, korang pandai-pandailah pilih yang mana murah dan tengah sale. Kalau selai ada juga yang di jual hanya rm 2.70, Sis pernah beli selai-selai, yang macam Sis update ni Sis beli set, 1 set ada 5 helai. Dan color dia pun random. nasib dapat color lelain hehehe.

Lagi satu nak pesan, kekadang nasib juga, ada yang dapat bukan Munafie original, dia macam klon, macam yang Sis beli ni, sekali dapat, ehhh awat lain plak pakaging dia hahahaha. Tapi takpe, janji muat, selesa dan murah!

Saiz? Ooo saiz pun sama, ada yang jual ikut saiz, ada yang jual free saiz, so bagi yang 1 st try, korang belilah yang ada saiz, nanti kalau dah selesa, korang boleh try plak yang free size. Macam Sis, Sis beli yang free size, alhamdulilah selesa dan muat. So sampai sekarang Sis beli free size.

Kebetulan juga bulan 9 nanti banyak nak pergi travel, so Sis ko satu perangai, kalau nak travel jauh mesti nak beli seluar dalam dan baju dalam hahahaha.

[Baca sini] : https://www.sislin76.com/2019/02/siapa-macam-sis-asal-nak-pergi-bercuti.html

Apa-apa pun, berbaloilah kalau korang beli spender kat Shopee ni, bagi yang sukalah, yang tak suka tu, ko beli je dendiam, takde sapa tau pun hahahahaha...

Okaylah, harini Sis ada event bersama Honda 'Terima Kasih 900k'.
Yang ni nanti Sis share kemudian ya. Moga dipermudahkan semua urusannya hari ini. Aamiinn..

OkBai.


P/S: Cerita pasal seluar dalam ko kata lucah?! Kau dah kenapa haaa???? Otak senteng!!

18 comments:

  1. kita jenis tak kisah brand janji muat dan selesa, lagipun yg ada brand tu utk orang kurus2 jer, hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaa kannn Kak @Seri...kalau kurus, macam-macam adoo paternnya...hehehe kita lebih suka G-String Kak ..

      Delete
  2. SA tak pernah beli kat shopee seluar dalam tapi adik SA pernah...SA pun jenis x kisah bab seluar dalam takde la macam orang lain yang hanya seluar dalam jenama mahal je boleh pakai...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn @Suria, samalah Sis, beli kat online tu sebab dah suka, jenis seluar dalam tinggi tapi harga murah ..

      Delete
  3. tak pernah try kak, tp biasa mmg beli kt aeon yg scarlet tu je... sbb dh biasa ngn size kt situ hehehhe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samalah Sis juga @Norhidana, kalau ada sale aje mesti beli hehehe

      Delete
  4. kita pun tgk jgk kak tp xterbeli..haha

    ReplyDelete
  5. Ai tak kisah brand. Tapi tak pandai beli online.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti dah beli sekali, terus tersuka nanti @Aisya hehehe

      Delete
  6. pernah juga beli online lama2 dulu...sekali tu je lah...hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaa kenapa tak beli lagi @Sunah, salah saiz ke?

      Delete
  7. eh murah banget ni sis.. kene terjah nampak gayanya ni. tp memang betul pun...sy kalau beli spender mmg brand yg sama ngan sis je. oklah tu 19.90 dpt 3 pcs kan. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iyerr murahkannn @Sheila, buat apa beli mahal, kalau ada yang murah hehehehe...

      Delete
  8. Bestnye sis lin. Nak beli jgkla. Nampak selesa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iyerr selesa sebab menutupi perut sampai atas @Faizzah ..

      Delete
  9. Ni ke yang pakai buang tu sis? hehhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oii yang ni pakai cucilah @Uyul, walau pun murah tapi yang ni seluar dalam pakai cuci, yang pakai buang tu kat watson/Guardian yang jual hahahaa

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.