WORDLESS WEDNESDAY - TERIMA KASIH 900K

WORDLESS WEDNESDAY - TERIMA KASIH 900K | Apa yang 'Terima Kasih 900k' tu? Korang boleh baca dulu di sini https://www.sislin76.com/2019/08/lucky-malaysians-set-to-win-9-honda.html . Cerita lanjut pengalaman Sis memandu 'test drive' tu nanti Sis update kemudian ya.

Apa-apa pun korang jangan lupa mendaftar. Kot mana tau rezeki korang menjadi salah seorang pemenang yang membawa balik sebuah kereta terbaru Honda. Sis ko pun nak daftar gak hehehehe.



Daftar sini : https://www.honda.com.my/microsite/900k/


P/S: Sis dah berkenan CRV 1.5L Turbo ni hehehehe...

8 comments:

  1. gituhhh...dah aim nampaknya honda yang mana satu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha akan tetapi, tetap nak juga yang satu ituu @Sunah hehehe

      Delete
  2. alahai menggodanya crv. dah la hati ini memang selamanya minat crv. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tau takpe, bila dah cuba test drive sendiri, baru rasa 'gah' nyaaa CRV ni @Umi ..

      Delete
  3. Replies
    1. Hehehehe jom le masuk contest tu @Rohaida, mana tau ada rezeki kita hehehe

      Delete
  4. Replies
    1. Buat apa nak sampai dua @Wak, dapat sebijik jadi ler hahahaha

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.