HUJUNG MINGGU YANG SIBUK DENGAN AGENDA MAKAN DAN MAKAN

HUJUNG MINGGU YANG SIBUK DENGAN AGENDA MAKAN DAN MAKAN | Makan makan dan makan, itu aje laa kerjanya Puan Sis Lin ni, hehehe. Yerr laaa, rezeki jangan di tolak, maut jangan di cari, ye dakkk, so bila ada rezeki sapa-sapa ajak makan kita pergilah makan hehehe.

Oii tapi bukan makan main makan jerr, makan sambil 'bekerja' okay. Kata blogger, so bila dah di jemput makan, kenalah pulak update, promo dan ping pong ping pong sana sini hahaha.

Sebenarnya, bila ada je orang ajak Sis pergi memana, event ke review ke, atau apa aje, Sis ON aje, tak kisahlah bayar ke tak bayar ke atau kemudian bayar ke, memang Sis ON aje, bukannya apa, sekarang ni anak-anak semua dah balik U, so kadang buhsan giler bila stay kat rumah, nak makan ke nak buat apa ke jadi blur! Sungguh!

Yang tau rasa buhsannya aje yang faham, tapi bukanlah kata buhsan macam nak giler, cuma buhsan takde siapa nak teman borak. Nak ngadap tv plak, pun kadang buhsan, balik-balik cite yang sama, ermmm...

So nak kembangkan minda supaya tak tepu, keluarlah makan dan makan bersama kawan-kawan, janji Suami iznkan dan tau nak balik rumah hehehehe.


Untuk Sabtu (semalam) Sis ada 2 jemputan media untuk makan. Siangnya di SDS, malamnya di Capri. Sendat perut jadinya hahaha. Dan untuk harini juga, akan ada 2 juga jemputan media, di mana? Nantilah cite hehehe.

Tapi beringat juga ni time makan, lagi-lagi tengah 'cut sugar' ni, so toleh sana sini kena tahan nafsu gak nengok semua menu hehehehe. Setakat ni masih bertahan! Walaupun semalam minum Latte TANPA GULA, gile tawar! Sunah le yang paksa hahahaha..

Okaylah ni pun menaip mana sempat sementara menunggu Sunah bersiap. Nanti kita sambung ya.
Banyak benda nak share gan korang semua.

Sambung lagi ya..
OkBai.



P/S: Ada kata dah kurus? Hahahaha gelak guling Sis ko baca ๐Ÿ˜†

10 comments:

  1. Yelah.. Sis dah kurus sekarang.. Mesti rahsianya.. makan.. Ye tak? Hihi

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah....berebut-rebut rezeki masuk

    ReplyDelete
  3. sis da kurus, aku lak jadi gemok

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kakakakah sebab tu suka ajak ko makan @Sunah...hahahhaa

      Delete
  4. Alhamdulillah.. rezeki sis kan.. tu yg tengok kejap update makan sini.. kejap dah ke sini pulak.. haha.. tp kagum ngan sis mampu tahan godaan napsu tak makan sangat tu.. kalau Dilah, hancur lebur niat nak diet tu.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulilah @Dilah...ada je jemputan, pergi aje, rezeki kan, kadang memang pergi nak jumpa kawan-kawan aje sebenarnya...

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.