AMPHAWA BOAT NOODLE SPECIAL MENU 'DULANG RAMADHAN'

AMPHAWA BOAT NOODLE SPECIAL MENU 'DULANG RAMADHAN' | New dishes add on! Amphawa Dulang Ramadhan! Bring your families and friend berbuka puasa together! 

Amphawa Dulang Ramadhan :

Assorted Boiled Vegetable, Seafood Tomyam, Thai Fried Chicken Wings, Thai Basil Chicken. 

For serving 3/4 pax

Price : RM 49.90 


Amphawa Boat Noodle 

No.32, Jalan Tan Hiok Nee (13.37 km)
80000 Johor Bahru

Call : 07-220 0060








P/S: Korang dah cuba ke? Tak boleh tahan nengok tomyam dia tu.! Anak dah berkali mengajak Emaknya ni, tapi sebab adeii nak ke bandar dan mencari parking tu, jadi malas oii hahahaha.. tapi nantilah...kesian plak permintaan anak-anak kan..


8 comments:

  1. wooooo menarik sgt... x pernah lagi tgk gaya ni ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn @Lea, sangat menarik, anak ajak, tak pergi-pergi lagi nak mencubanya...

      Delete
  2. Pergi la yg dekat taman sutera..tibaaa jauh gilaa..hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha bandar yang dekat lagi ku malas, lagikan plak di sana nunnn oii @Sunah hahahaha

      Delete
  3. Kebayang gimana enaknya sajian hidangan di Amphawa boat ...
    Mantaaap, kak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iyaaa @Himawan..sungguh nampak enak hidangannya ya...

      Delete
  4. Replies
    1. Kannn @Suria, one day nak kena try juga ni, macam sedap kan...

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.