BUAT FOLLOWER BLOG, SILA TINGGALKAN KOMEN DAN LINK BLOG KORANG YE

BUAT FOLLOWER BLOG, SILA TINGGALKAN KOMEN DAN LINK BLOG KORANG YE | Siapa-siapa yang terbaru yang datang singgah blog Sis dan follow blog Sis, sila tinggalkan komen dan link blog korang ya, sebabnya bila Sis klik profile korang, takde link blog korang, so tak tau apa nama blog ko.

Kang kata sombong pulak kata Sis taknak singgah dan komen blog korang kan, tapi memang takde details link blognya, yang ada cuma blog yang korang follow je yang ada dalam profile tu.


Memang sejak tak G+ ni agak susah nak trace follower, kalau dulu klik je akan keluar terus ke profile G+, kat situ dah boleh nampak link blognya, ni guna follower blogger, takde plak, ke tak setting ek.

Kalau Sis punya, rasa ada nama blog Sis. Pernah cuba, ke nanti korang try check klik profile follower Sis kat follower korang, tengok ada ke takde nama link blog Sis.

So nanti bagi mereka yang baru follow blog Sis, sila tinggalkan komen dan link blognya yer..

Terima kasih ..




P/S: Pengumuman macam retis sangat khenn hahahaha...

18 comments:

  1. Hahaha..takpe sis. Nanti kita tinggalkan link ye

    www.ciktie.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha kita dah lama follow @Ciktie hahaha...tQ tau ..

      Delete
  2. Betul la Sis..nak follow semula tapi bila klik tak ada link nya..memang sabaiknya yang follow terus letak link..mudah nak follow semulakan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iyerr dia kena seetting kat blogger punya profile, baru ada keluar link blog kita @PC ..

      Delete
  3. SINGGAH SINI

    http://cikcappuccinolatte.blogspot.my

    ReplyDelete
  4. hai saya follower baru.. selamat berkenalan sistur..

    https://herneenazir.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha mengadernyaaa Ummi @Hernee ni hahahaha ...

      Delete
  5. Kannnn. . Bila klik kita tak dpt pegi blog pengomen mcm dulu2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yerr Kak @Seri, kena adjust setting di bio profile blogger, kalau tak setting, nanti memang tak keluarlah bio kita ...

      Delete
  6. dah lama tak check profile sendiri... ok...terus rasa nak pi update

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaah sila setting ya, supaya senang orang nak balas singgah semula bila ada link blog kita @Rohaida ..

      Delete
  7. Replies
    1. Hahahaha ada dan dah lama follow dah Cik @Nor ..

      Delete
  8. takde...kena klik kat komen baru ade link blognye..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannnn, boleh setting di profile blogger @Sunah, ada setnya untuk link blog kita visible

      Delete
  9. hiii sya dah lama follow sini :) jom singgah blog sya!

    https://mylittlestoryi.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaaa Sis pun dah follow You tau @Littlexme Syasya..

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.