IKEA SPECIAL BUFFET RAMADHAN DINNER 2019

IKEA SPECIAL BUFFET RAMADHAN DINNER 2019 | IKEA Malaysia is having their Special Buffet Dinner. Enjoy IKEA annual, all-you-can-eat buffet of mouthwatering Swedish and local dishes, ready to get in your belly.

Tickets go on sale from 13 May onwards at the IKEA Restaurant and Swedish Food Market.

Tickets are available for purchase only at the IKEA Restaurand and Swedish Food Market.
Limited to 150 seatings only.

Pricing:
Adult: RM45 per person
Children (5-12 years old): RM20 per person
Children (under 4 years old): FREE

IKEA Family members will receive a RM10 IKEA voucher and non-members will receive a RM5 IKEA voucher.


**Terms & conditions apply

Date: 13th May 2019 to 31st May 2019

Available at: All IKEA outlets in Malaysia






P/S: Ada yang tanya, so Sis post di sini. Teringin juga nak buffet di Ikea ni tetapi....kalau dah time cuti macam ni, ermmm lupakanlah..kompom full house oii..


8 comments:

  1. Bestnyaa..tak pernah berbuka kat ikea..nanti nak share jugak la post ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannnn...bestnya kalau dapat berbuka di Ikea ni @Sunah..

      Silalah, copy ajer...

      Delete
  2. Pernah berbuka sekali kat Ikea...tahun 2014..punya la ramai orang sampai kena share table..haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wowww lama dah....tapi kalau tak puasa pun memang penuh @Suria, lagikan time puasa, lagi laaa sesak agaknya....

      Delete
  3. wahhhh.. bestnyaaa ikea pun ada buffet!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn...jom kita pakat makan sesama yokk berbuka @Farah ...

      Delete
  4. wpon IKEA blkg umah je (kota damansara) tetapi Arghhhhhhhhhh x suke pergi sbb ramai x suke x suke beratur nk beli mknann (T.T)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wowww belakang rumah ke @Sizzling...bestnyaaa...tau xpe, bab beratur nak amik makanan dan berebut dengan yang bukan Islam..memang tak boleh nak tahan sabar huhuhu

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.