PARADIGM MALL JOHOR BAHRU MENCIPTA NAMA DALAM MALAYSIA BOOK OF RECORDS BAGI KARAKTER KARTUN TERBESAR

Sis Lin
4
PARADIGM MALL JOHOR BAHRU MENCIPTA NAMA DALAM MALAYSIA BOOK OF RECORDS BAGI KARAKTER KARTUN TERBESAR | Paradigm Mall Johor Bahru, pasaraya terbesar di Johor Bahru ini meraikan kejayaan mencipta nama dalam Malaysia Book of Records (MBR) bagi Karakter Kartun kembung terbesar di Malaysia hari ini. Kini, para pengunjung berpeluang menyaksikan dan bergambar dengan karakter kartun Spongebob terbesar dengan ketinggian 11 meter dan lebar seluas 6 meter. Sijil MBR telah diserahkan kepada Cik Selena Chua, Ketua Pegawai Eksekutif, Bahagian membeli- belah WCT Malls dan Cik Catherina Quek, Pengurus Besar Paradigm Mall Johor Bahru oleh Encik Christopher Wong, Ketua Pegawai Operasi Malaysia Book of Records. 

Bertemakan ‘Seronoknya Raya’, penampilan istimewa SpongeBob SquarePants dan Patrick Star ini pastinya memeriahkan lagi suasana di Paradigm Mall Johor Bahru (Paradigm JB). Keluarga, kanak-kanak dan peminat SpongeBob SquarePants dan rakan karibnya, Patrick Star dapat berhibur bersama kartun kegemaran di samping dapat bergambar untuk disimpan sebagai kenangan. Cik Selena Chua, Ketua Pegawai Eksekutif, Bahagian membeli-belah WCT Malls, berkata, “Hari ini merupakan hari bersejarah sepanjang Paradigm JB beroperasi di Malaysia. Kami berbangga kerana dapat meraikan acara penting ini bersama pengunjung setia yang telah banyak mendorong kami untuk terus mencipta kejayaan. Setiap suku tahun, kami menyambut lebih 6 juta pengunjung ke Paradigm JB dan kami sentiasa berusaha menjadikan pengalaman mereka ke Paradigm JB lebih unik dan bermakna.” 

Seiring ulang tahun SpongeBob SquarePants yang ke-20, kawasan tumpuan Paradigm JB telah dihias menjadi dunia magis yang membolehkan pengunjung merasai musim perayaan yang penuh keceriaan bersama penduduk mini dari dunia bawah laut ini. “Kami amat teruja dengan kehadiran SpongeBob SquarePants dan Patrick Star ke Paradigm JB untuk sama-sama meraikan bulan Ramadan dan Hari Raya Aidilfitri bersama peminat di Malaysia. Karakter SpongeBob yang sentiasa optimis dan ceria pastinya memeriahkan sambutan dengan gelak ketawa dan mampu membawa sinar keceriaan kepada semua yang menyertai aktiviti ‘Seronoknya Raya’. Hal ini secara tidak langsung dapat mengeratkan silaturahim antara keluarga, saudara dan sahabat handai.”, tambah Chua. 

Peminat dapat menyaksikan 20 patung mega SpongeBob bersaiz manusia, membeli cenderahati dan barangan unik termasuk koleksi patung budaya pop edisi terhad, barangan unik dan baharu, mainan mewah dan banyak lagi di sini. Selain itu, bagi merancakkan lagi Ramadan dan Aidilfitri, Paradigm JB padat dengan pelbagai aktiviti dan persembahan menarik selama sebulan bermula 10 Mei – 9 Jun 2019. Pengunjung juga berpeluang menonton persembahan dan aktiviti di samping menikmati pelbagai tawaran hebat Hari Raya di Paradigm JB sepanjang bulan perayaan ini. 

Jangan tunggu lagi, ayuh kunjungi Paradigm Mall Johor Bahru untuk meraikan musim perayaan yang penuh keceriaan bersama keluarga, sahabat dan orang tersayang! Maklumat lanjut di bawah: 


P/S: Siapa tahun 80/90an memang layanlah katun ni, masuk tahun 2000 rasanya bebudak dah ke Boboiboy dan Upin Ipin hehehehe... peberet katun adik Sis si Mamanya Lyea hahahaha ...Post a Comment

4Comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

 1. Waahh.. spongebob ngan patrick pun dah pakai baju raya la..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahahaha kannn comel gilerrr @Dilah, gerammm kitaaaa

   Delete
 2. Sy sukaaa...dluuu... Spongebob ketawa tuuu lwakk

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yeee @Sunah...Sis ko pun dulu nengok katun ni dengan anak-anak hehehehe ....

   Delete
Post a Comment

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !