TARIKH AKHIR PENGEPOSAN POSLAJU MALAYSIA UNTUK SERAHAN SEBELUM HARI RAYA AIDILFITRI 1440H/2019

TARIKH AKHIR PENGEPOSAN POSLAJU MALAYSIA UNTUK SERAHAN SEBELUM HARI RAYA AIDILFITRI 1440H/2019 | Bagi peniaga sila maklum dan juga bagi pembeli juga harap maklum. Sesiaplah beli dari sekarang supaya tidak ada yang meroyan kang kata barang tak sampai. 

Jangan kata hakak tak payung ar..Sis pun tengah membeli gak ni, dan ada 3 barang belum pay dan checkout, masih duk dalam cart hahaha.., kang tak memasal lambat Sis ko pay and submit, ada plak yang meroyan barang Sis tak sampai hahahaha.. 

Okay-okay, checkout cart sekarang juga ! Beli #Shoppee #Zalora ajerrr...muahahaha..



Pesanan penaja dari Poslaju Malaysia 

Bersempena dengan sambutan Hari Raya Aidilfitri, pelanggan adalah dinasihatkan supaya membuat pengeposan dalam negara sebelum atau pada 30hb Mei 2019, agar kami dapat membuat serahan sebelum 1 Syawal, yang di jangka jatuh pada 5hb Jun 2019. 

Wamalubagaimanapun, Pos Malaysia tetap menerima pengeposan sehingga 4hb Jun 2019, di mana serahan akan dibuat selepas Hari Raya Aidilfitri .

Sekian harap maklum .






P/S: Menunggu ada 3 lagi barang belum sampai, adeiii tapi baru je checkout 2 barang lagi...aje gilee membeli aje ek Sis oiii...Maaf bukan Sis punya, Suami yang punya...ermmmm


12 comments:

  1. Semua kena maklum hal ni..kalau agak-agak cuti lama di kampung...terus bagi alamat di kampung..memudahkan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yerr @PC, Sis dah kena tahun lepas hahahaha...main bedal beli jer, tak tengok date pos, sekali dah seminggu raya baru dapat bajunya hahahaha...

      Delete
  2. Kita pun tengah tunggu barang shopee ni, hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha samalah kita hahahaha Kak @Seri ...

      Delete
  3. SA ada beli barang kat Shopee, harap2 sempat la sampai sblom raya...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau dah checkout sebelum datenya tu, insyaAllah sampailah sebelum raya nanti @Suria ..

      Delete
  4. Sebab tu la malas nak buat kek lapis, lagi2 yang untuk postage tahun ni..sebab penat terkejar2 tarikh due poslaju ni la..kadang dah pos sebelum tarikh pun, tak sampai2 kek lapis nya dekat seminggu..buat rosak aje nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhuhu ye Faham-faham, sangat faham, sebab Sis ko pun pernah terkena juga, order barang makan tapi tak sampai-sampai @Sunah...sekali sampai, dah seminggu raya huhuhu

      Delete
  5. So bila plak poslaju sambung postage? Brape hb lpas Raya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau di Johor 7hb Jumaat dah mula poslaju gerak hantar barang ...

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.