KEK DURIAN VIRAL MEMANG SEDAP GILER!

KEK DURIAN VIRAL MEMANG SEDAP GILER! | Yaa puashati Sis ko, sangat puashati.. ini tahun Sis beli Kek Durian sempena Hari Bapa untuk Suami dengan agen Kek Durian Viral. Mulanya agak ragu juga nak beli, takut tak sedap, kang indah khabar dari rupa, tapi sebab tekak dan mata jalan seiring dengan nafsu nak makannya, so beli dan order jugalah, kita cuba dulu, baru komen kan..

Kek Durian Viral ni dia lebih kurang macam Mamasab tau, punya banyak agen dia seluruh Malaysia. Kalau Sis tentunya laa Sis order dengan agen Pasir Gudang. Rezeki orang kata, dalam pada membelek facebook di group-group jualan sekitar Pasir Gudang, ternampak ada seller ni post Kek Durian Viral. Terus Sis wahtsapp semalam, dan rezeki Sis, dapat beli sebijik Kek Durian Viral Premium ni dengan harga RM73 + caj penghantaran RM3 sahaja. 

Petang semalam Keknya sampai, ikutkan katanya harini, tapi Sis try tanya boleh dapat tak semalam, sebab nak amik gambar sesiap hantar kat Suami malam tadi hehehe.. alhamdulilah dapat juga semalam petang.

Kek Durian Viral

Kek Durian Viral

Ko tengokkk... ada rasa nak pengsan tak? Hahahahaha.. memang terkejut masa keknya sampai, punyalah kuat bau duriannya dan sangat mengiurkan hawa nafsu Sis ko.. Tapi bawa bertenang Sis Lin, saboooo... simpan dulu keknya dalam peti ais, esoknya baru kita potong hahahahaha.. 

Ikutkan boleh je terus potong dan mencekiknya, tapi sebab mematuhi undang-undang sebagai meraikan sambutan Hari Bapa pada hari ini, so Sis dan anak-anak potong laaa keknya harini hehehehe.. lagipun semalam dah banyak snagat makanan, ada The Lemonade Poppy Seed Cake juga, so Kek Durian ni kita simpan dulu. 

Kek Durian Viral

Kek Durian Viral

Kek Durian Viral

Dan bila harini di potong Kek Duriannya, Allahuakbar.... kuss semangattttt, sedap nak mateyyy oiii keknyaaaa... serius cakap arrr... rasa durian dia piorrr gilerrrr... ini baru betul sebenar-benarnya Kek Durian!!!.. 

Patutnya tagline dia tu 'Sebiji Tak Cukup' memang ada benarnya hahahahaha.. aje gilerrr arr rasa duriannya adoiii.. 

Kek dia sungguh lembut, halus, dan moist sangat, krim dia tu macam krim Durian Crepe, sangattt sedap dan tak muakkkk.. anak-anak pun makan sangat memuji kesedapannya.. ini pengakuan jujur yaaa, bukan memain.. patutlah namanya Kek Durian Viral, memang sedap gilerr.. 

Kalau Suami ada ni dan rasa, mesti dia pun akan kata sedap.. tapi takde rezeki Encik Suami nak merasa, next time dah balik Johor, kami belikan untuk Ayahnya yaaa.. 

Korang yang nak mencuba dan dapatkannya bolehlah contact : 

Agen Pasir Gudang : KDV +60 17-715 6086


P/S: Sana sini durian kan, geramm je nengok iklan sana sini, nak beli tapi ...... 

17 Comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

  1. Nasib jauh tau..kalau dekat Seremban ni ada..daha order dah ni....issshhhh Sis Lin ni..buat kita terliur laaa

    ReplyDelete
  2. I dah orderrr... i loike! Hehehe

    ReplyDelete
  3. sedapnyaa. peminat durian wajib try ni :)

    https://www.tiarasaphire.com/2021/06/the-good-detective-2020.html

    ReplyDelete
  4. Ya rabbi sis..dia racun kek durian plak. Tapi tu la jauh nau kalo tak sure dah order hahaba

    ReplyDelete
  5. Tak pernah makan kek durian. Hahaha. Camana rasa dia? Macam tempoyak ke kak? Macam durian crêpe? Jenuh nak membayangkan camana rasa kek durian. Macam keropok durian ke akak?

    ReplyDelete
  6. tetiba macam terbau dari sini. tengok pun dah tau confirm pure ni!mesti rasa lemak2 uishh terliur okay!

    ReplyDelete
  7. Nasib la diriku seorang yang tidak menggemari durian so tidak la teringin. Tapi powerful betul kek dia - memang nampak menarik bagi penggemar durian ye

    ReplyDelete
  8. Alahai kenapa la jauh sgt. Kalau dekat, sy dah belikan utk mak saya yg mmg peminat tegar durian.

    ReplyDelete
  9. Kotak dia cantik. Kek pon menarik. Kena cari agen kat ipoh ni

    ReplyDelete
  10. Ya ampunnn duriannya mmg padu ya sis.. kita pernah try sekali jer kek durian.. tapi yg ni mmg nampak sedap

    ReplyDelete
  11. First time tengok kek durian ada durian real pula kat atas. Nampak sangat-sangat menyelerakan ni sis lin.

    ReplyDelete
  12. Woww.. Kek durian laa... Xpernah rasa kek durian lagi.. Tp tengok mcm sedal je mcm padu gila isi durian tu...

    ReplyDelete
  13. saya memang tak makan la durian ni. tapi nampak cantik. beli untuk org lain la.

    ReplyDelete
  14. Seriously murahnya kek durian ni... siap ada dua ulas durian on top lagi... if dekat sure dah order ni... best bah!

    ReplyDelete
  15. Omg... this Durian Cake is sooooooo tempting, looks at the amount of durian, I want to try.

    ReplyDelete

Post a Comment

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

Post a Comment

Previous Post Next Post