WORDLESS WEDNESDAY - GULAI TEMPOYAK IKAN PATIN

WORDLESS WEDNESDAY - GULAI TEMPOYAK IKAN PATIN | Punyalah mencari gambar ni, kesahnya dah save dalam album 'only me' di facebook hahaha.. Sebab belek handphone dah takde gambarnya, adoii ingat ke dah terdelete ke. 

So dipendekkan cerita, lagipun Sis dah pernah masukan dalam blog posting Resepi Gulai Tempoyak Ikan Patin ni, korang belek aje le nanti, now tengah tak rajin nak menaip balik resepinya..Mood pagi ni agak tak berapa good.. entah laaa, macam-macam yang menganggu fikiran.. 

Korang pandai ke makan Gulai Tempoyak? Sis semua bedal, kalau Suami dan anak-anak memang tak makan, kalau masak pun, Sis beli dah siap potong Ikan Patinnya untuk Sis makan sorang. Biasa banyak buat meratah aje.. tu pun nasib kedai Acheh depan ni ada jual Ikan Patin dah siap potong, dan biasanya tang kepala Sis tak amik, bukan ada isi punnn hehehe.. 

Ni tengah musim durian ni, mesti banyak tempoyakk kannn... dapnyaaa.. 

Gulai Tempoyak Ikan Patin

Gulai Tempoyak Ikan Patin


P/S: Harini pepagi dah goreng Nasi Goreng Mix Vegetables, so petang baru masak lerr... 

3 Comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

  1. Gulai ni fatma sorg je makan.. Ako mmg x makan 😅

    ReplyDelete
  2. Kalau belah mertua PC memang menjadi kegemaran mereka. Belah PC kurang makan macam ni. Kalau PC alhamdulillah boleh makan.

    ReplyDelete
  3. Wow. Lama tak makan gulai tempoyak ikan patin ni. 😋

    ReplyDelete

Post a Comment

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

Post a Comment

Previous Post Next Post