WORDLESS WEDNESDAY - NASI AMBANG BERDULANG


WORDLESS WEDNESDAY - NASI AMBANG BERDULANG | Nasi Ambang Berdulang dari MadiBest ni memang best. Walaupun tidak nampak 'ori' nya Nasi Ambang tu, at least ada le rupa hahahaha.. Suami lerr duk kata, ni tak 'ori' Nasi Ambangnya, Sayur Gorengnya lain, pastu ada Ayam Percik, siap ada hati pedal ayam hahahaha... kalau benar Nasi Ambang yee mana ada kann.. hehehehe lain selera lain air tangan laa Bang oii..

Tapi siyes cakap, sedap sungguh dia punya Ayam Percik Bakar dia. Set dia ni memang Sis tak sangka besar gile macam tu untuk makan 5/8 orang pun boleh. Ayam seekor tertenggek di tengah, nasinya pun banyakk, memang puashati oiii beli dan makan..

Satu set Nasi Ambang Berdulang MadiBest ni harganya RM55.00. 
Area Pasir Gudang nak order boleh contact Aida +60 13-405 366 

Nasi Ambang Berdulang

Nasi Ambang Berdulang

Nasi Ambang Berdulang

Nasi Ambang Berdulang


P/S: Tekak teringin sungguh nak makan SHELL_OUT weiii... adeiii craving gilerrrr... 

8 comments:

  1. aduih... sdpnya... mana dpt nasi ambeng siap dulang ni

    ReplyDelete
  2. Kalau saya makan memang takkan habis walau satu portion.

    ReplyDelete
  3. amboi kakkkk berdosa nyaaaaa menu. kika diet huhu

    ReplyDelete
  4. Aduhhh rindunya nasi ambeng, nak masak tapi xbest kene makan ramai2 dlm dulang baru ngam

    ReplyDelete
  5. uishhh... boleh makan ulang berapa kali ni kat rumah ain silap hari bulan kasi sikit dekat jiran sebelah... 🤣

    ReplyDelete
  6. Berkali-kali juga merenung benda bertenggek di tengah-tengah tu. Rupanya ayam! memanmg besarah set nasi ambeng tu, patutah harga RM55.

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.