KF94 FACEMASK KINI JADI REBUTAN BILA DAH VIRAL


KF94 FACEMASK KINI JADI REBUTAN BILA DAH VIRAL | Begitulah, benda kalau dah viral, cepat aje orang membeli yaa.. dengan Sis ko sekali pun tersampuk hahaha.. Pertama kali Sis lihat KF94 facemask ni, bila tengok di IG ramai artis yang pakai, lagi-lagi Aliff Satar selalu pakai, kemudian ada satu drama Korea tu *lupa laa tajuk apa, haa sekali heroin dia pun pakai facemask KF94 ni.. rupanya bila di lihat, KF94 ni memang orang Korea guna dan pakai, kesahnya.. 

Yaa, KF94 3ply 3D Protection Filter Mask ni sangat selesa, bagi wanita yang bermakeup dan pakai lipstik, haaa sesuai laa pakai KF94 facemask ni, sebab facemasknya tak kena bibir, ada ruang dalam tu yang buat facemask tu tak melekap di hidung dan mulut kita, so agak selesa laa pakai, takde le ko sesak nafas. Tapi keliling facemasknya melekap rapat di muka. 

Sebelum ni Sis dah memborong warna hitam sebundle untuk Sis guna dan juga untuk kegunaan Suami. Pertama kali Sis beri Suami pakai, dia terus suka, sebab katanya selesa dan best. Facemasknya agak tebal, keras dan melekap rapat di muka, alaa kalau di lihat gaya seolah kita pakai facemask N95 tu haa.. kan nampak selesa kan?.. haa gitulah.. 

KF94 Facemask Kini Jadi Rebutan BIla Dah Viral

KF94 Facemask Kini Jadi Rebutan BIla Dah Viral

Tapi baru-baru ni bila Sis membelek di SHOPEE, eh ternampak plak KF94 facemask ni keluarkan facemask bercorak-corak, kemain lawaa le pulak hehehe.. apalagi, memboronglah Sis hahahaha.. Walaupun buat masa ni takde nak kemana, dan tak berapa guna facemask, tapi tetap beli dan simpan buat stok.. akan datang memang akan diperlukan.. 

Kalau tengok koleksi facemask Sis, dah penuh satu laci dah, sampaikan anak dan Suami dah membebel hahahaha.. corak katun, corak dedaun, semua ada.. kalau yang plain jangan ler cakap, lagi banyak hahahaha.. alaa tak rugi membeli, benda perlu kann.. jenis Sis pulak walau kata boleh di cuci 3 kali ke apa ke, kalau dah pakai seharian, memang Sis buang.. kecuali jenis kain..tak reti lee nak cuci then pakai balik, ermmmm... rugi sikit takpe, janji rasa lebih selamat.. 

KF94 Facemask Kini Jadi Rebutan BIla Dah Viral

KF94 Facemask Kini Jadi Rebutan BIla Dah Viral

Hehehehe amacam lawo kann color pink? Kalau ada color purple Sis dah amik berdozen dah hahahaha.. tu pun yang berkenan 3 corak aje, yang lain coraknya tak berkenan dek mata Sis hahahaha.. sangat selesa memakainya. nak bernafas dalam tu pun rasa tak senakkk.. 

Memang betul, seeloknya kita dah di galakkan guna double facemask, tapi tengok keadaan tempat kita nak pergi.. macam Sis ni semalam hanya duduk dalam kereta aje. Nak pi Renaissance Johor Bahru Hotel takeaway menu Dim Sum dari Wan Li Restaurant, so takde nak turun kereta, makanya pakai aje laa yang KF94 ni.. lain kalau terdedah di tempat orang ramai, haaa tu memang kena pakai double facemask laa.. seramm kann sekarang.. 

Korang kalau nak beli, belilah di SHOPEE yaa.. nak tunggu sale, tunggu laaa 6.6 punya sale, tapi Sis tak tau laa samaada sale ke tak KF94 facemask ni. Kalau beli sekarang harganya 10pcs RM6.80 ajerr.. 

Search aje di SHOPEE tu KF94 facemask, nanti ada le tu keluar semua jenis tu. ingat, beli rating ratenya yang tinggi dan sold yang ramai membeli.. jangan beli main belasah je.. Sis nak share link pun malas nak mencarinya hahaha.. pepandai le ko beli yaa.. 

Okaylah.. tu je nak share pagi ni.. nanti sambung lagi..nak potong daging.. Harini menu Daging Kicap Pedas.. sedapnyaa... dah terasa-rasa kek tekakkkkk.. 


P/S: Pagi-pagi Pasir Gudang dah hujan lebat.. alhamdulilah.. 

14 comments:

  1. SA pun dah beli sis Lin...tapi yang kaler hitam tu...nampak stylo kan pakai jenis yang ni...SA pun sama kena bebel ngan anak dan parent..bising diorang sbb banyak mask yang SA beli...

    ReplyDelete
  2. Bila ada yang bercorak ni yang bersemangat ni. nak carilah.

    ReplyDelete
  3. xtau plak pasal fm viral ni... kena carik lah pasni sis... tq for info

    ReplyDelete
  4. Wah harga dia, memang seronoklaa borong buat tambah stock kat rumah tuu kan haha, berbaloi tu tak sampai RM7 untuk 10 keping! 😁

    ReplyDelete
  5. dah lama cari yg design macam ni. cantik, dan nampak mahal gitu. hehe

    ReplyDelete
  6. tak tahu pula skrg ada yg bercorak..ada pon pkai 2 lapis dah..cotton, pastu ada filter dalam cotton tu then satu lagi surgery mask kat luar..ehh mcm 3 lapis je hehe

    ReplyDelete
  7. Betul tu. Yg kain tu malas nak basuh buang aje. hehehe. Stok facemask masih ada lagi ni. Nanti boleh tambah stok beli pattern ni pula. Okla bunga2 ada corak-corak. Hehehe. Btw letop views 11M. jelesss. kikiki

    ReplyDelete
  8. comel je corak facemask. setakat ni belum pernah try beli yang bercorak. yang kain pun orang bagi tak pernah beli lagi. suka pakai yang pakai buang je

    ReplyDelete
  9. Cantiknya facemask tu. Rasa macam nak beli juga, tapi stok facemask biasa masih ada berkotak-kotak lagi!

    ReplyDelete
  10. Ooooo.. ini ke... ok, tw for info.. tuhla.. byk masuk cart.. tunggu nak checkout esok

    ReplyDelete
  11. Eh comelnya! Thats the best because it's a filtered mask. I am so going to get this! Too cute!

    ReplyDelete
  12. KF94 facemask..hehe tau tak mula mula iena baca tadi macam KFC facemask..terus rasa nk pergi KFC taua.. baca balik KF94 facemask hehe..menarik gak design dia

    ReplyDelete
  13. They are cheap! I want to get one too! Thanks for sharing this! Jen suka mask cantik2 dan boleh dipakai~

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.